Сакам да кажам/Сакам да прашам

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Јас пишав што мислам накратко малку погоре, кој свати свати а кој не реприза после дневникот на шител. Искрено чекам ова
Ја разгледуваме опцијата да постои уште една верзија во „светла“ варијанта, па секој да може да си одбере.
да биде навистина земено во предвид најскоро што е можно а што некој си бил билда его како што ти викаш таквите подобро да ги множиме со нула затоа што никој не може да дотури со инка ако немаат отворен мозок за да видат и разберат она што е од страна.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Ова „фала, пријатно“ ми е врвот, ко демек „ти го кажав и ај сеа гони ми се“. :D
Мораме, ветен ни е одмор на Малдиви, егзотични танчерки и црнци-масери. Немој со свој камен, и ти си бил член на оваа администрација.
Тебе речиси и воопшто те немам среќавано освен во Филм и ТВ, па да ми паднеш на памет, ама ако се пронајде, фино. А и секој друг може сам да ме цитира ако се пронашол, нема потреба од нагаѓање, посебно не од мешање членови ко Шака, кој водел форуми и пишува од искуство и Аутрајдер, кој не знам како го вовлече во муабетов, со оглед на тоа што е еден од најактивните и е активен насекаде, па и те како може да се буни...или може газ им лижам да не ме напаѓаат.
Општо земено, реакциите веќе две години се тие, ама пошто селективното читање не наведе стриктно до скинот и пошто тебе те цитирам, тебе и прашањево ќе ти го поставам - кај пиша „сменете ова, ставете ваква боја/позадина, онаков фонт“, па тогаш да можеш да речеш дека ти, како член, се буниш зашто не си земен предвид? Ако избришаната критика ти го содржела тоа, јас искрено се извинувам и те поддржувам во побуната зашто бришење и казна(!) за такво нешто ни под разно не смеат да се случат, но ако било само мислење дека е тапа, не правиш ништо поразлично од Ноне муабетите.

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Дд ддддддд дд дд дд ддддддддд дд ддддд дддддддд. Ддд дддд/дд ддддд дд дд дддддд дддддд ддддддд дд ддд дд дддддд ддддддддд дд ддддддд ддд дддддд дддд ддд ддддддд дд дд дд ддддддд д дд дд ддддддд дддд ддд дддд ддддддд ддд д ддддд ддд ддд ддддд ддд дд ддддд. Ддд дддддд ддд дддд дд “дддддд ддддд“ дд дддддддддд ддддддд дддддд дд ддддддд ддд дд ддд ддд ддд “дддддд“ дд дддд ддддддддд дддддд дд дд дд дддддд ддддд дддд ддддд. Дддд дд дддддд дд дд дддддд дд дд дд дддддд ддд дддддд д ддд дд ддддд дд ддддд, ддд д ддддд дд ддддд “дддддддддд“...
Е тоа Сакав Да Кажам...

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Дд ддддддд дд дд дд ддддддддд дд ддддд дддддддд. Ддд дддд/дд ддддд дд дд дддддд дддддд ддддддд дд ддд дд дддддд ддддддддд дд ддддддд ддд дддддд дддд ддд ддддддд дд дд дд ддддддд д дд дд ддддддд дддд ддд дддд ддддддд ддд д ддддд ддд ддд ддддд ддд дд ддддд. Ддд дддддд ддд дддд дд “дддддд ддддд“ дд дддддддддд ддддддд дддддд дд ддддддд ддд дд ддд ддд ддд “дддддд“ дд дддд ддддддддд дддддд дд дд дд дддддд ддддд дддд ддддд. Дддд дд дддддд дд дд дддддд дд дд дд дддддд ддд дддддд д ддд дд ддддд дд ддддд, ддд д ддддд дд ддддд “дддддддддд“...
Е тоа Сакав Да Кажам...
Препорачуваш некој повеќе банани да јаде или друго кажуваше :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Со закон е забранета цензурата у МКД :zelen
Но не и самоцензурата ако некој смета дека не треба секогаш што на ум тоа на друм кога веќе погоре има “размислуваме“ што не значи дека некаде во .txt не останало истото зачувано ако размислувањето е предолго односно бесконечно.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Но не и самоцензурата ако некој смета дека не треба секогаш што на ум тоа на друм кога веќе погоре има “размислуваме“ што не значи дека некаде во .txt не останало истото зачувано ако размислувањето е предолго односно бесконечно.
Каде е силата таму е и правдина :zelen јбг егоистички народ сме , ние и никој друг ;)

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Испив 2 сирупа, излижав 2 ленти септолете и 3 пакетчиња fisherman's friend (само што започнав четврто), испив лента парацетамол, 2 ленти витамин це пропратени со бе комплекс, пола лента аналгин и еве завршив 3ти ден со вибрамицин и НЕ САКА кашлицава да ми помине повеќе од 10 дена. Ова повеќе е Сакам да се пожалам, ама тоа е тоа, очајот ме тера зошто навистина не знам што да правам веќе.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
@MissChievous ако е до кашлицата, тогаш пиј чај од редхед, уствари џинџер, ѓумбир... како и да го викаме тука. 100% ефектен џоа доместос. Сериозно ова ти кажувам.