Види, види, дискусија статус ОН.. е па редно беше иако за жал морав да бамповам на троловски начин...
Дека троловите се тука и имаат свои моменти на инспирација имате повеќе докази, еден такови е и овај вонаби интересен лик кој има бомбастична тема. На моето прашање дал навистина верува дека е ова тема за на форум дали, на негова иницијатива или некој друг добив избришан мој пост а бомбастичната тема остана да стрчи таму... Јас моето го реков на прафилот на еден од модовите
Мојата метафора за вишак администрација се однесува на вишак администрациа која е тука само поради тоа што има членска карта под 100ка и била активна во предите 10 дена од форумот... да се биде мод не значи да се биде активен само туку да се има и “мод мозок“. Млад е форумот и е поткрепа на доста популарен сајт/портал. Ако тој сајт не беше тука и форумот почнување од нула како некои други во 2005/6 тогаш ќе правевме муабет како се крева на ниво а вака со грб само треба да местото кое го има порталот форумот да помогне да порталот си го задржи. Форумот како форум е млад и засега не ни треба да се “натпреварува“ со другите било активи било неактивни форуми. Едноставно треба да зрее сам за себе. Кога ќе има повеќе од 20.000 членови и 2-3 години стаж е тогаш може да се рече дека го поминал пубертетот и може да се мери со форумите, сега едноставно е надвор од лигата.тоа за администрацијата беше како одговор до шака зулу ...
саладин инаку јас имам на ум неколку души осомничени како главни саботери и ги следам за сега се добри... хаххах
Дека троловите се тука и имаат свои моменти на инспирација имате повеќе докази, еден такови е и овај вонаби интересен лик кој има бомбастична тема. На моето прашање дал навистина верува дека е ова тема за на форум дали, на негова иницијатива или некој друг добив избришан мој пост а бомбастичната тема остана да стрчи таму... Јас моето го реков на прафилот на еден од модовите
Авторот го нема никаде = вонаби трол = феил на админ/мод... во време на пубертер дозвола онакви теми да постојат е еднакво на самоубиство на одреден форум. Тоа е во тек иначе ако замележите што и какви теми фигурираат во еден доста биден фактор за дискусија на секој форум каков што е катчето кое го опфаѓа сексот. Такви делови покрај сексот се и религијата, фудбалот, музиката... во тие делови треба да има нулта толеранција за тролови......ме води кон кладба во 7 дена бан за мене ако во рок од 72 часа (три дена) од првиот пост во темата авторот се врати на форумов и даде елоквентен одговор на сите други мислења од другите членови што пишале на “нејзиниот“ проблем....