Чет муабети (ти реков-ми рече)

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Ха, квалитетот на тоа што ќе го отсвириш ќе зависи од неколку работи. Од квалитетот на жиците, гитарата и од твојата техника. Остај ти тоа приказните за чувства и незнамштотаму. Тоа кога ќе креираш нешто твое, ќе вметнуваш чувства.

Него јас од прегеска друго нешто тебе те прашав. Али глеам одбегнуваш одговори. Нема врска, пливај. ;)
Ти одговорив,нема што да ти одговарам повеќе.
Освен тоа во секоја работа се вложени емоции така да и кога свириш гитара,свириш внесувајќи емоции(без разлика што не е твоја композицијата).
Уживај ;)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ти одговорив,нема што да ти одговарам повеќе.
Освен тоа во секоја работа се вложени емоции така да и кога свириш гитара,свириш внесувајќи емоции(без разлика што не е твоја композицијата).
Уживај ;)

Тогаш и кога работиш во фабрика се вложени емоции. Ерго, производите од фабрика се производ на емоции. Ништо посложено од тоа.
Уживам јас, само очигледно ти се праиш на Тошо за некои работи.

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Тогаш и кога работиш во фабрика се вложени емоции. Ерго, производите од фабрика се производ на емоции. Ништо посложено од тоа.
Уживам јас, само очигледно ти се праиш на Тошо за некои работи.
Ајде бе машините имаат чувства?
Не сум го знаела тоа.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ајде бе машините имаат чувства?
Не сум го знаела тоа.

Tие што ги направиле имаат, тие што ги управуваат имаат. Ова ти иде исто као „Абе жиците имаат чувства?“.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Така се понашам, така изгледам, така се чувствувам, таква работа имам.. .само факсот ми квари просек во ова...
А твојата проценка беше дека имам...???

па некаде околу 27-28 па и до 30 :)

• Ми се допаѓа
Реакции: МалиСашко

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
Страшна работа... добра проценка си направила...
И во живо повеќепати ме прашале така... Сеедно, се чувствувам поласкано кога ме сметаат за постар...

А ти колку имаш? Не се кажуваш точно на темата!?

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
E кај мене обратно, секогаш за помала ме сметаат, до пред некој месец бев малолетна, за некои се уште сум, а за некои само што станав полнолетна. :D Иначе 22 имам :)

• Ми се допаѓа
Реакции: МалиСашко