Секс во кола - да или не?

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
Нема ваква тема?? Цццц...
Сексот во кола може и не е така едноставен или комфорен како што се гледа на прв поглед. Сите оние кои го пробале знаат колку можат да бидат непријатни тврдите предмети како што се менувачот, воланот, тесниот простор или пак тврдите делови од седиштата..
Затоа барам од вас ваше мислење околу темава....дали имате пробано?? Некои критики...?? Или бар некое искуство, совет да споделите..?? :giggle

tumblr_l8d0rgCU0H1qzzivbo1_500-500x270.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno and Ghtalpo

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Мазохизам. Исто како јадење во одење.
Makes kinda sense ако ептен се нема место каде. Ако се има место, не гледам логика освен ако не е во прашање некаков фетиш. Ама и тоа не сфаќам, секс во Форд Ескорт фетиш?! Или во Матиз? лол. Демек се попаливме како песој па не можиме да издржиме 10 минути да стигнеме.... :kafeмош` мислит.
Да е во прашање комбе ајде некако.

Инаку постојат и удобни иако модифицирани коли. Како оваа на сликата. Си постели парот ќебенце назад и готово. Ок, намената на колата е малку траурна но што е тука е...:zelen

mercedes-benz-e-class-funeral-car_8a9b5.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Змејче

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Мене воопшто не ми претставува задоволство. Штознам...
Прво тесниот простор нервира, ако си висок или крупен незнам како ќе се снаоѓаш внатре, второ треба да си спремен понекогаш да ''работиш'' и пред публика, трето да имаш способност за брзо соблекување...
Неможам да сфатам, може и до мене е. Немало каде и ај во кола ко до толку да е критична работата па мора да се случи.
Е за на хауба е друга приказната :zelen Шала...
Јас сум сепак за нешто по удобно.

• Ми се допаѓа
Реакции: Змејче and Glorija

The High Commander

Староседелец
2 мај 2012
206
131
1,043
123
Ја, прибидејчи, секогаш сум имал слободен стан, ама баш секогаш, никогаш не сум се кецал во кола. Тоа може да е и добра работа зошто скоро да сум два метра висок. Искрено, појма немам како би го извел тоа, зошто мене и сега не ме собира в кола. Кога седам на возачко седиште морам да го вратам назад до крај за да имам место за нозете....

Добро, доста го тупиме, ај кажете во кои пози се кецате во кола.

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Ја, прибидејчи, секогаш сум имал слободен стан, ама баш секогаш, никогаш не се кецал во кола. Тоа може да и добра работа зошто скоро да сум два метра висок. Искрено, појма немам како би го извел тоа, зошто мене и сега не ме собира в кола. Кога седам на возачко седиште морам да го вратам назад до крај за да имам место за нозете....

Добро, доста го тупиме, ај кажете во кои пози се кецате во кола.
Да не сакаш и детално опишување?

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Па да, и не само во кола туку и во комбе итоа товарно(facepalm)
Се сеќавам на една зима кога заглавив со една што викаше на секое "фак" од Аустралија...демек е:cenzuraо значело и многу го користеле, а пак јас со неа заглавив во едно е:cenzuraо мочуриште кај горица 1...а како капак на се и е:cenzuraта колата не сакаше да запали заради е:cenzuraа зима а времето е:cenzuraо ладно, колата е:cenzuraн дизел а климата и радиото ми го е:cenzuraа акомулаторот додека е:cenzuraв, е:cenzuraа вечер што нема да ја заборавам, но е:cenzuraо беше е:cenzuraо добро.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Вчера баш имав интересен разговор за сексот во автомобил.
Дефинитивно не може да се замени со удобноста која ја нуди сексот на кревет, под, во кујна но знае да биде многу интересен и се достигнува многу убаво задоволство ако и двајцата знаете како и што :)