Чет муабети (ти реков-ми рече)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Абе не викам ја дека не е добра тема, бш е убава и вовед и сфе. Иљада зошто иљада затоа,нели (лееееј ама се дере овј вамо еј!!!)
Него едноставно прашују и одма се напада као демек затој нема форум више на овј форум : )
Ма не бре ти дете.
Јас цел ден дремам тука, од нова година наваму, за три дена, мислам 100 поста напишав.
Не е мртов не, тоа се зборови кажани во нервоза :D

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ма не бре ти дете.
Јас цел ден дремам тука, од нова година наваму, за три дена, мислам 100 поста напишав.
Не е мртов не, тоа се зборови кажани во нервоза :D

Земи што ке пиеш, часту еј, овј си отиде коначно, а ја па и књигу сам земаја да гу дочитам на работу, кислород на раат немога да дишу прееска, жалу ги његови дома, апартчиња за уши за целата му фамилија од дедо мраз : )

Не е мртаф бе овј форум, треа да се растресе малце форумљашка гузица по темe : )

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Живеам во Кичево. Бројката 4-5 девојки / жени ја удрив од глава, а и рокот. Смислата што сакав да ја постигнам ти ја изврти затоа што не сакаше да го одговориш прашањето.
Девојка што до 17 години имала неколку дечковци и веќе имала сексуален партнер(можеби и двајца) ја етикетираш како да е издупена ко пикадо.
Што би кажал за 17 годишен дечко, што имал неколку девојки и веќе една или две сексуални партнерки?
Очигледно ти живееш во некое примитивно место каде што мажите прават што им душа сака, а жените се етикетирани со погрдни епитети само ако ја извадат главата низ пенџерето од својата куќа.
Не, не сакав да зборам политички за ситуацијата околу државава. Сакав конкретно да ти кажам дека другарка ти ја прекршила етиката на својата работа што ти кажала дека средношколки по два пати абортираат(само не ми е јасно како успеваат и покрај законот против абортус * кој патем не знам дали функционира).
Многу често излегувам по дискотеки. Многу често зборувам со средношколки. Не е таква денешницата. Го има оној дел од девојките и момците кои уживаат во тоа и го прават почесто отколку друг дел од девојките и момците. Реално, го има сега тоа, го имало порано, го имаше во мое време ќе го има секаде.

17 годишен, што имал 3-4 партнерки е сосема нормално, па и за девојка. Па што е тука чудно? Јас до 17 години имав 2 врски со кои си имав односи редовно, и го согледувавме како обострано задоволство а не како ти што си го замислуваш...сексот не е искористување туку задоволство.
Околу правните норми не сум многу информиран, само знам дека во приватните ординаци прават се и сешто за пари, без книшка/картичка...и законите си владеат исто како тој што е за непушење и нефрлање отпадоци и неправење ракија и вино...како и да е, никој не ги почитува.
Зборот што го бараш е - либерте, без ограничен во сфаќањата.
И другарката нема потреба од дискусија на темиве.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
17 годишен, што имал 3-4 партнерки е сосема нормално, па и за девојка. Па што е тука чудно? Јас до 17 години имав 2 врски со кои си имав односи редовно, и го согледувавме како обострано задоволство а не како ти што си го замислуваш...сексот не е искористување туку задоволство.
Околу правните норми не сум многу информиран, само знам дека во приватните ординаци прават се и сешто за пари, без книшка/картичка...и законите си владеат исто како тој што е за непушење и нефрлање отпадоци и неправење ракија и вино...како и да е, никој не ги почитува.
Зборот што го бараш е - либерте, без ограничен во сфаќањата.
И другарката нема потреба од дискусија на темиве.
Тогаш која е девојката „издупена како пикадо“ објасни ми го тој поим што претходно го употреби.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Не знам за во Македонија дали има, но постојат разни козметики како на пример:

Па и овие, јас си ги викам ретро производи ми се кул.
Секако дека ги има, но замислуваш како изгледа да јадеш со вакво нешто на тебе? Секогаш ќе „летне“ некоја трошка. Постојат четчиња (јас си ги користам) се мачкаат со масло миризливо и со нив ја мачкаш брадата (ама тоа за нормална големина од 3-4 цм) ама сѐ што е подолго е мнооогу комплицирано за одржување и никогаш нема да е комплетно чисто што и да користиш.
Пушти ја косата да ти порасне до доле... Со каков лосион за коса ќе ја чистиш калта што ќе ја собираш со косата кога ќе се движиш? :)

• Ми се допаѓа
Реакции: MissChievous

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
dali ima opcija za sepuko (toes da ni bide dadena taja cest kako na samuraite :), da si go ponistis sam svojot nik na forumov ) ??
Иииии Леги па ти читаш Шотокан кодекс : ) Шизик си бре , самурираоте Парва : )
Oвој од некоју књигу или си напален по самурајстфо,шаолинстфо,легионерстфо... ?

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Не иди офтопик тамо бе:zelen
Харикири праиле камиказе, а сепуко праиф самураи, убао вика Леги, остаи ти : )

ајде ајде и тони шанац го земаја на мајтап :giggle, од шо се прајт голем стап ко тебе :D, шо ви е бе на вас мали пигмејци никако да си го средете егото, :kafe
исти си ко пријателов на видеово
(party) :D :pusi

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Леги што ти е бе : )))
Кои пигмејци кој Шанац, ја на Саладина му реплицира, брану те дека знаеш за Бушидо и Шотокан а ти мрсиш за некакфо его Ч )
Пријатна кафица чудно стфорење : )))

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Леги што ти е бе : )))
Кои пигмејци кој Шанац, ја на Саладина му реплицира, брану те дека знаеш за Бушидо и Шотокан а ти мрсиш за некакфо его Ч )
Пријатна кафица чудно стфорење : )))

не е напада што се плашиш :pusi
ама гледај го скери мувие 2 (wasntme) :rofl