Шо би рекол Фарук од ЛЗН: Нема њега смрти без ФАП-а
ЛЗН и ФАП да ми кажеш што значат па да си комплетирам оти вака ко немачки да ми пишуваш
Да се исправам Луд Зубунет Нормален ѕверови се е уште ФАП или може ако памтиш цела епизода да ми ја пратиш
Шо би рекол Фарук од ЛЗН: Нема њега смрти без ФАП-а
ЛЗН се тие, ФАП ти е кратенка за Фабрика Автомобила Прибој. Т.е. производители за камиони Епизодата не ја знам, знам дека беше кога изет сакаше да скрши рака, нога па на крај го удри ХаџиетхемќумуровиќЛЗН и ФАП да ми кажеш што значат па да си комплетирам оти вака ко немачки да ми пишуваш
Да се исправам Луд Зубунет Нормален ѕверови се е уште ФАП или може ако памтиш цела епизода да ми ја пратиш
Бапни се на мобилна верзија па и тиЛуѓе ве напуштам јас зошто ќе заспијам на тастатура
и вие не седите многу до касно не трошите струја поскапена е
Луѓе ве напуштам јас зошто ќе заспијам на тастатура
и вие не седите многу до касно не трошите струја поскапена е
ЛЗН се тие, ФАП ти е кратенка за Фабрика Автомобила Прибој. Т.е. производители за камиони Епизодата не ја знам, знам дека беше кога изет сакаше да скрши рака, нога па на крај го удри Хаџиетхемќумуровиќ
Јас ја барав по фолдери, ама по име не можев да ја најдам, така да осигурување не е во насловотМислам дека ја имам гледано ама низ магла ќе ја побарам попосле сега ме мрзи
Јас ја барав по фолдери, ама по име не можев да ја најдам, така да осигурување не е во насловот
од кај знаиш,може швалер и еЗначи луѓево во автобус се стварно..., си го кријат мобилниот као демек мене ме интересира што ќе му пише на тој некој си Матеј.
од кај знаиш,може швалер и е