Чет муабети (ти реков-ми рече)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Јас добро ја сфатив темата,ако мислиш дека не,ете штом е тешко да ме упатите да го видам целиот,објаснете ми ја пак темата :)
По четврт пат објаснета во десетина поста може и ќе ја разберам.
Јас не те сфатив извини...
Многу објаснување од моја страна на тие десетина страни?
И ако да, не го гледам проблемот кој те спречува да си искажеш свој став...

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас не те сфатив извини...
Многу објаснување од моја страна на тие десетина страни?
И ако да, не го гледам проблемот кој те спречува да си искажеш свој став...

Добро Хоуп:)
Јас веќе образложив еднаш.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Скромна и кисела....:pusi
Тмн ке одговара сс ракију, као киселмо мезе,скиселена фаца ала туршија од кацу, зеље vs буковак жар црвен
Аааа ти што сиииии, сакаш да гу напиеш пред да гу галиш и палиш:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Тмн ке одговара сс ракију, као киселмо мезе,скиселена фаца ала туршија од кацу, зеље vs буковак жар црвен
Аааа ти што сиииии, сакаш да гу напиеш пред да гу галиш и палиш:zelen

Жена и ракија е лоша комбинација. Повеќе мислев као штедлива, шо знае со финансии...:kafe

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973

Криф си : )
Зашто ме бре цитираш увек туја, па не е офтопик у тему за фудбалери да зборимо за фудбалери
Нели е преценет играч тј ваш Лампс? : P тој сакаше да те прашам. И дали никнејм ти е од овога фудбалера, можда па франк ти е фејврит кафе или па Френк Синатра омилен певач : )

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Авторот бар се потрудил да пише нешто повеќе во воведот од -кои се откритијата што според вас го променија светот, ама ние такви си сме, општо. Ова кај е, она кај е, зошто вака си пишал, зошто не онака. Да најдеме маана знаеме, да пишеме став не знаеме, да поќутиме па ич.
И кој се нервира за вакви работи тешко него. Јас се нервирам знам како е :zelen

Frank пријателе не е мртов форумот, ти си се изнервирал.
Седи сега ќе те частам едно каВе во кафичот :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Абе не викам ја дека не е добра тема, бш е убава и вовед и сфе. Иљада зошто иљада затоа,нели (лееееј ама се дере овј вамо еј!!!)
Него едноставно прашују и одма се напада као демек затој нема форум више на овј форум : )

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Абе ти кај живејш...во арапскиве емирати?
Машко што клецнало 4-5 жени во колкав рок?
Докторката ми е само другарка и си правиме општ муабет за се и сешто, нема врска со озборување, тоа ти е како политички муабет за ситуација околу државава... а за подучување оди ти поднаучи ги во пубертетот кога се.
Ете не мора докторката можам и јас да ти потврдам, бидејќи работев во дискотеки и следев што се случува...море на 16 години тројки прават, се разбира не сите, тие што не прават само посматраат и сакаат да пробаат.
Таква е денешницава, ак не ти се свиѓат оди жали се кај Таше судијана- ние така викаме во Охрид.
пс. Изгледа долго време не си излегол по дискотеките, да разгледаш што се случува.
ппс. Не запирај го зборувањето, не се секирај за темава и онака ќе остане заборавена па можеби затворена поради недискусија.
Живеам во Кичево. Бројката 4-5 девојки / жени ја удрив од глава, а и рокот. Смислата што сакав да ја постигнам ти ја изврти затоа што не сакаше да го одговориш прашањето.
Девојка што до 17 години имала неколку дечковци и веќе имала сексуален партнер(можеби и двајца) ја етикетираш како да е издупена ко пикадо.
Што би кажал за 17 годишен дечко, што имал неколку девојки и веќе една или две сексуални партнерки?
Очигледно ти живееш во некое примитивно место каде што мажите прават што им душа сака, а жените се етикетирани со погрдни епитети само ако ја извадат главата низ пенџерето од својата куќа.
Не, не сакав да зборам политички за ситуацијата околу државава. Сакав конкретно да ти кажам дека другарка ти ја прекршила етиката на својата работа што ти кажала дека средношколки по два пати абортираат(само не ми е јасно како успеваат и покрај законот против абортус * кој патем не знам дали функционира).
Многу често излегувам по дискотеки. Многу често зборувам со средношколки. Не е таква денешницата. Го има оној дел од девојките и момците кои уживаат во тоа и го прават почесто отколку друг дел од девојките и момците. Реално, го има сега тоа, го имало порано, го имаше во мое време ќе го има секаде.