Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
ipopovski и остали од администрација.

Пошо за секој казнен поен за некое мислење шо го ставате, и го бришете мислењето, нема шанси значи да го оставите линкот до истото, и нели приватна порака стига. Епа оставете/цитирајте го мислењето во приватна, да знаеме кој што каде згрешил, пошо неможе инаку да се види.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
ipopovski и остали од администрација.

Пошо за секој казнен поен за некое мислење шо го ставате, и го бришете мислењето, нема шанси значи да го оставите линкот до истото, и нели приватна порака стига. Епа оставете/цитирајте го мислењето во приватна, да знаеме кој што каде згрешил, пошо неможе инаку да се види.
Било предложено ова и претходно, сеа за сеа неам смислено решение :)

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
сакам да прашам, пошо барав негде низ форумов и не најдов таква слична тема...да отворам тема за пострирање песни за секс, водење љубов...само не знам каде поточно да ја отворам, во "љубов и секс" или "музика"?? предлог...?? :unsure

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
сакам да прашам, пошо барав негде низ форумов и не најдов таква слична тема...да отворам тема за пострирање песни за секс, водење љубов...само не знам каде поточно да ја отворам, во "љубов и секс" или "музика"?? предлог...?? :unsure

Си го барала ова : )

Клик

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
ipopovski .. мислењето пак го нема.

qKFuilX.png