Сакам да кажам/Сакам да прашам

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Имав напорна недела и едвај чекав да дојде викенд. Си ветував прошетки, макијато и убави луѓе на седенка, ќебенце и книга, си ветив дури и маска за лице.
Еве 16h е, а јас со разбушавена коса, тренерки и флегматичност типкам и смислувам изговори како да не излезам од дома.
Ќе си прокоцкам три дена така, предвидувам од денес.

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
сдк - чувствувам многу љубов и надеж во мене...некакво олеснување на душава, мислам дека не сум осетила вакво нешто досега...после се' што поминав низ годинава, некако се' си доаѓа на место, но предосеќам дека има некои недовршени работи кај мене, работи кои треба да се исполнат....знам!...чувствувам....се' ќе си дојде на место, само треба трпение и верба...не се откажувам, не се ни плашам веќе, само тоа да знаете, и уште нешто....СРЕЌНА СУМ - разберете ме! :sreken

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Можеби некој и го пишал во порака на мобилен, може и го видела во оглас во весник, па тука си олеснила душа дека и смета.
Толку ли е битно и мора да биде пишано до перфекција каде и што? :)

Не ми е јасно што сакаше да напишеш во постов???

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Не ми е јасно што сакаше да напишеш во постов???
Сака да каже дека Алексис го сретнала некаде зборот, но не мора да значи дека бил во некое мислење на форумов. Башка тоа не мора да биде напишано каде точно е сретнат истиот збор

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп* and Aleksis

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
large.jpg

душаааа

• Ми се допаѓа
Реакции: Boyle

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Можеби некој и го пишал во порака на мобилен, може и го видела во оглас во весник, па тука си олеснила душа дека и смета.
Толку ли е битно и мора да биде пишано до перфекција каде и што? :)

Сака да каже дека Алексис го сретнала некаде зборот, но не мора да значи дека бил во некое мислење на форумов. Башка тоа не мора да биде напишано каде точно е сретнат истиот збор

Не не не,не се разбираме изгледа :)
Зошто е ова објаснување?! Ниту поставив прашање ниту очекував одговор,само дадов мислење дека прв пат го среќавам тој збор во постот на Алексис, значи да напоменам првпат во животот ....