Многу е поактивен форумот сега.![]()
Мандарините се причината
![Си свирка :svirka :svirka](/images/styles/pack1/2014_whistling_and_rolling_eyes.gif)
Многу е поактивен форумот сега.![]()
Е па тогаш, во чест на враќањето на активноста на ЦрноБело, ќе изедам килце мандарини. Онака, колку да се одбележи.Мандарините се причината![]()
Фали ме усто, оти ќе те раскинам.Најпозитивен форумџија: Aleksis / Kisserboy(jac) / Змејче
Најзаљубен: Kisserboy (секогаш сум заљубен)
Најромантичен: Kisserboy and Badgirl
Форумски/ка фраер/ка: Kisserboy
Ве молам ! Старосна дискриминација! Поднесувам тужба.СДК во градот има само еден ноќен клуб, мислам дека и ќоро и сакато се беше збрало, која мајка дете изгубила таму ќе го најде.
Влегував 5минути, бев бидејќи немаше смисла цело друштво таму ја да се делам, а 15минути излгевувавме.
Искрено имам чувство како да сум на оние улиците во Халандија каде што стојат ку*ви за по 20евра.
Околу мене девојчиња помали од мене беа у филм дека се на Tomorrowkand, а до мене застана еден разбацан билдер и без никаква култура цело време се гураше.
А музиката, катастрофа, барем тоа да се погодеше да не ми биде мака. ( тиууу, тууууууу, тттттттттттиу,...) сотев цело време и кога погледнам околу мене сите како стриптизерки играт, но излгеда под дејство на алкохол па типките не се замарат.
И да не можам да ги сфатам лицата со по 50години таму, are they babysitting their child or they are looking for a child(+-14) to bang.
Добра беше вечерта се додека не отидов таму,
Smells like Krushevo's night life.И да не можам да ги сфатам лицата со по 50години таму, are they babysitting their child or they are looking for a child(+-14) to bang.