Сакам да кажам/Сакам да прашам

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
Мандарините се причината :svirka
Е па тогаш, во чест на враќањето на активноста на ЦрноБело, ќе изедам килце мандарини. Онака, колку да се одбележи.
П.С Татко ми купи нова гајба утрово.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ја обожаам мандарине, само онија семкарке ме нервираф : )

Сдк дека најтапетари и најпостераџии у тему сдк/сдп су Лејди Лејди ѕвездиџка и Лејди Скарз : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and TheQueen

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Сакам да подарам книга со тематика за успешно менаџирање, справување со стрес кој го наметнува работата...
Би биле добродојдени предлози доколку имате читано нешто слично.
Може и по ПП да ми кажете да не ја трупаме темава.
Фала.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Најпозитивен форумџија: Aleksis / Kisserboy(jac) / Змејче
Најзаљубен: Kisserboy (секогаш сум заљубен) :)
Најромантичен: Kisserboy and Badgirl
Форумски/ка фраер/ка: Kisserboy
Фали ме усто, оти ќе те раскинам.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК во градот има само еден ноќен клуб, мислам дека и ќоро и сакато се беше збрало, која мајка дете изгубила таму ќе го најде.
Влегував 5минути, бев бидејќи немаше смисла цело друштво таму ја да се делам, а 15минути излгевувавме.
Искрено имам чувство како да сум на оние улиците во Халандија каде што стојат ку*ви за по 20евра.
Околу мене девојчиња помали од мене беа у филм дека се на Tomorrowkand, а до мене застана еден разбацан билдер и без никаква култура цело време се гураше.
А музиката, катастрофа, барем тоа да се погодеше да не ми биде мака. ( тиууу, тууууууу, тттттттттттиу,...) сотев цело време и кога погледнам околу мене сите како стриптизерки играт, но излгеда под дејство на алкохол па типките не се замарат.
И да не можам да ги сфатам лицата со по 50години таму, are they babysitting their child or they are looking for a child(+-14) to bang.

Добра беше вечерта се додека не отидов таму,

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
СДК во градот има само еден ноќен клуб, мислам дека и ќоро и сакато се беше збрало, која мајка дете изгубила таму ќе го најде.
Влегував 5минути, бев бидејќи немаше смисла цело друштво таму ја да се делам, а 15минути излгевувавме.
Искрено имам чувство како да сум на оние улиците во Халандија каде што стојат ку*ви за по 20евра.
Околу мене девојчиња помали од мене беа у филм дека се на Tomorrowkand, а до мене застана еден разбацан билдер и без никаква култура цело време се гураше.
А музиката, катастрофа, барем тоа да се погодеше да не ми биде мака. ( тиууу, тууууууу, тттттттттттиу,...) сотев цело време и кога погледнам околу мене сите како стриптизерки играт, но излгеда под дејство на алкохол па типките не се замарат.
И да не можам да ги сфатам лицата со по 50години таму, are they babysitting their child or they are looking for a child(+-14) to bang.

Добра беше вечерта се додека не отидов таму,
Ве молам ! Старосна дискриминација! Поднесувам тужба.

Сакам да Ти кажам, јест да ситуацијата на ноќниот живот е ужасна, ама имај на ум дека и 30 годишните и 40 годишните имаат право да се забавуваат. Не се тие криви што немаат друго место.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Муабетов погоре за 50-годишните батки во дискотека - зависи што правеле. Ако излегле најнормално како и секој друг, односно да се позабавува со друштвото, да испие пијачка, да почуска... во ред. Иако, ни тоа не го разбирам скроз целосно, бидејќи еве не можам целосно да се ставам на тоа место земајќи ја во предвид мојата возраст, но не идам на места каде сите посетители имаат испод 16 години, колку и да ми се допаѓа местото и да сакам да го посетам. Едноставно, ќе си најдам друго место што ќе ми се допадне каде што посетителите се горе-долу моја возраст. Back to my point, зависи од однесувањето, се дешава некаде меѓу локал преполн со 20-something луѓе да има персона со over 40-45 кој се истакнува со многу многу чудни погледи и потези.