Зошто немаш дечко/девојка?

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Од родителите вакво прашање не сум дочекала од другари/ки чат пат и најчесто им викав не сум го нашла или па не ме нашле. Ама роднини кога ќе ме прашат косата ми побелува. Кај им одговараш па уште и те прашуваат: А зашто немаш!? И тогаш ми иде да им кажам: Да имав немаше да немам, а вие ќе требавте да мислите некое друго глупо прашање пошто ништо не знаете за мене, а богами не се ни трудите да дознаете. Но најчесто си премолчувам. :/

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Од родителите вакво прашање не сум дочекала од другари/ки чат пат и најчесто им викав не сум го нашла или па не ме нашле. Ама роднини кога ќе ме прашат косата ми побелува. Кај им одговараш па уште и те прашуваат: А зашто немаш!? И тогаш ми иде да им кажам: Да имав немаше да немам, а вие ќе требавте да мислите некое друго глупо прашање пошто ништо не знаете за мене, а богами не се ни трудите да дознаете. Но најчесто си премолчувам. :/

Најчесто тие роднини се со 4то или 8мо одделение.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Најчесто тие роднини се со 4то или 8мо одделение.
Абе не е битен степенот на образувание туку заинтересираноста. Прашуваат било што колку да се рече пошто не знаат што друг муабет да направат, воопшто не се ни замараат да знаат е постои исклучок кога ќе им треба некоја услуга.

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Абе не е битен степенот на образувание туку заинтересираноста. Прашуваат било што колку да се рече пошто не знаат што друг муабет да направат, воопшто не се ни замараат да знаат е постои исклучок кога ќе им треба некоја услуга.

Па ако има образование нема да те праша така иако е у питање заинтересираноста, и нема да кубаш коси.
: )

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Па ако има образование нема да те праша така иако е у питање заинтересираноста, и нема да кубаш коси.
: )
Па не мора да значи и со образование и без образование прво прашање им е тоа, а можат многу други побитни да постават или што знам да развијат некоја дискусија или било што само да не е поврзано со дечковци т.е љубовта. Како и да е и немај гајле не кубам коси самa си паѓа :)

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Па не мора да значи и со образование и без образование прво прашање им е тоа, а можат многу други побитни да постават или што знам да развијат некоја дискусија или било што само да не е поврзано со дечковци т.е љубовта. Како и да е и немај гајле не кубам коси самa си паѓа :)

Тоа би одело во смисол побрзај немаш време :D. WTF !

Sesil

Староседелец
20 февруари 2012
300
230
1,043
Имам дечко моментално, но страшно ме иритираше прашањето додека немав. Обично беше поставувано од постари роднини или некои шо беа у врска од 5одд па веке не ни знаеја како е да се биде сам т.е не ја знаеја убавината на тоа са се биде сингл, да излеваш кај сакаш без да ти е гајле дали си испочитувал нечија желба. Не дека у врска е пекол, но се нешто си има предности и слабости. Инаку најчесто одговарав дека чекам да увезат некој од страна или дека чекам да порасне типот уште малку да не го двојам од родителите ;)