Знаеф дека така е поточно али ај то е шо че прајш..
Дур сме тука да ме по советуваш како да си ватам девојка?
Сакаш да кажеш дека и ја незнам да направам 2 реда мyабет со женско ?Ами зошо тогаш не искористиш еден од 3те џокери?
Препорачувам - повикај пријател(ка)
Иначе прашањево како што подостарувам, така се` почесто ми го поставуваат. А самите тие кутри не можат 2 реда муабет да направат со женско. Добро де, повеќето од нив
Па чуму викаш „прашање за милион долари“?Сакаш да кажеш дека и ја незнам да направам 2 реда мyабет со женско ?
Јас барем сметам дека не е до мене ,а и у последно време не се замарам со тоа многу .Па чуму викаш „прашање за милион долари“?
Dobro e sto si iskrena so sebe i so drugite.No morash ti da si go odrabotis problemot so doverba kon sprotivniot pol i da sfatis deka ne se site isti tuku si naletuvala na pogreshni. Otvori go srceto bez strav i nekoj ke se vseli tamu.Немам дечко бидејќи немам доверба во маж - просто и едноставно
Може колку сакаш да се зафркаваме, да се смееме, да пополниме слободно време, но за да се ставам во сериозна врска ќе треба он бааги да има трпение околу мене. Искрено не се сметам за романтична личност, ме нервира ако некој ми поклони букет цвеке или некаков поклон, значи тоа не пали кај мене.
А да бидам попрецизна не сакам некој да ме гуши нон стоп, ми треба слобода - никогаш не сум fake , одма кажувам во лице , а некој да ме гњави и замара на телефон - дефинитивно НЕ .