Зошто немаш дечко/девојка?

The High Commander

Староседелец
2 мај 2012
206
131
1,043
123
I'm single by choice. Just not my choice. Хахаха :D

Не бе озбилно, ваљда не сум фаца... што ти ја знам....
Или можда...
12637188.jpg

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
А тоа обично секогаш си е така немај гајле, а и чим не ти направиле деца добар си :D

Имало и деца само не знам дали биле истерани на мама или на тато.
Шо знам......откако љубовта на мојот живот одлета во облаците со полн резервоар - не е тоа тоа, ништо нема смисол, dokoga vaka...:pusi

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Имало и деца само не знам дали биле истерани на мама или на тато.
Шо знам......откако љубовта на мојот живот одлета во облаците со полн резервоар - не е тоа тоа, ништо нема смисол, dokoga vaka...:pusi

Ајде ајде не губи надеж тогаш кога најмалку очекуваш ќе ти дојде ко гром од ведро небо ;)

Priroden

Староседелец
4 октомври 2012
140
95
1,038
Се дешавало девојки да ме прашаат колку да видат дали сум слободен, па да тргнат у напад. А баш ми годи коа некоја колешка ќе ме праша со женската ли праиш муабет на телефон или кога и да те сретнам само на телефон си од каде е женската. :)
Се дешавало и било кој да ме праша, а знае дека немам никој па никако не сум изреагирал, ниту ме нервира. Не ме нервирало и коа татко ми ме зафркава некогаш со реченици од типот: Никоја не ти се јавува, срамота, ја да дојдев у Скопје со три ќе се вратев.

• Ми се допаѓа
Реакции: MATEJA

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Прашање за милион долари .
Ами зошо тогаш не искористиш еден од 3те џокери?
Препорачувам - повикај пријател(ка) :zelen
Иначе прашањево како што подостарувам, така се` почесто ми го поставуваат. А самите тие кутри не можат 2 реда муабет да направат со женско. Добро де, повеќето од нив :D