Човекот можеби е газолижач, малце отповеќе е избувлив, врска нема од водење емисија ама кога и да отворам ФБ, (сум го лајкнала да) човеков бара помош за некој, нуди помош на некој, дава корисни информации, прашува, се интересира за проблеми и решенија, се меша во маса што би рекла баба ми.
Тоа што е партиски обоен не ми мења ништо, ствар на личен избор, тоа што е дебел па воопшто, а ич тоа што е како недоветен. Баш ми е интересно кога ќе се закикоти. Што да бараме повеќе од него?
Такво мало дебело....
Судете ми, ама човекот ми е позитива невидена!
Тоа е се` фино и лепо но своите алтруистички пориви може да ги манифестира и далеку од екранот.
Викаш личен избор е партијата, а не начин на кој лице кое е антиталент за одредена професија доаѓа во можност да ја извршува истата? Во земја во која новинари мистериозно загинуваат или одат на робија, воопшто и не е чудно што креатури како овој или како Миленко, Латас, Мирка, Томиќ и останатите доајени на лижење чмарови се прифатливи за популацијата...
Како и многу аспекти од живеењето во мраќедонија, така и во овој се наметнаа екстремно ниски стандарди. Мислам она скроз, Супсахарска Африка или Централна Азија стандард... прифатливо стана се и сешто...
Што да бараме повеќе од него?
I`d try with resignation and suicide...but won`t hold my breath for too long