Ќе си кажам јас што мислам за емисијава и притоа не читам ни вовед ни коментари оти знам дека ќе се изнервирам.
Човеков е едно такво арогатно суштество што менувам канал кога и да го видам. Пред некое време на форумов ми се чини
JaMi објави некој исечоци од емисијата негова на друга тема, човекот буквално се иживуваше со неговите гледачи.
Дефинитивно Јанко ни е доказ колку позицијата и образованието не го прават човекот.
Што вика Игор Џамбазов во Џиш „Сељак, сељак“ - па пауза, па пак „Сељак, сељак“.
Зборот ми беше колку и да е гледан и колку и да биде почитуван од страна на сите други гледачи во мојов мозок ќе биде архивиран во фолдер „Сељак“ од простра причина што за мене не е водител човек што додека зборува прави паузи од 20 минути, и она што почнал да го кажува на крај излегува нешто сосем дванаесето затоа што во паузите си ја губи мислата што првобитно сакал да ја каже.
Морав да застанам на јутуб да го најдам нештото што случајно го видов на телевизија пред некое време:
- епа Јанко, кога ќе застанеш пред огледало, и кога ќе видиш што си и како си, продолжи да навредуваш гледачи кој можеби се помалку образовани - ама гарантирам дека се на исто ниво со тебе, само што ти си нашол подобар газ за лижење и си стигнал пред телевизиските екрани.