Сакам да кажам/Сакам да прашам

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Каква веронаука, какви бакрачи, на децава им е потребен час по правилна, здрава исхрана.
Јасно ми е ко родител да се грижиш детето да ти е најадено, ама не и да го прејадуваш небаре е бише пред колење. Точка.
Си влегува во автобус жена два на два, а до неа детенце од некои 5 години стуткано во бебешка количка оти веќе тежи колку мене и не може самостојно да оди.
Ај муабет, ај ово-оно, океј.
Жено, не му ваѓај сендвич...Оу шит! Не бе, мама понела сендвич домашен и го храни со изговор „Такви сме си ние гурмани во фамилија.“
Ахам...убаво.
А детено кутро бревта, едвај дише.
Душичка... :eek

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Толку теми би отворил во подфорумот Музика,али ќе фаќаат прашина...

Ха : ) И ја би брат, али сам да си штракам у тему, Не
Ичера бш разлиста по мртфи теме од подфорум за музику,има интересни теме,интересни артисти за дискусиу, али дискусија гу нема
Отфарам гу тему за помалце познати артисти, сфе метал дип шит линкови : )

Сдк два : )
Прееска чу на радио днска е сфетски дн на штедење
Па ја користам оваа прилика да ги поздраам сите Власи : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Aleksis and Rêveur

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
соросоид :eek:
до кога ќе ни ги негираат подморниците?
Некои (на тие сајтови) легендите и митовите ги прават вистински настани. Да, имам читано за тоа демек Александар анредил да се направи стаклена подморница. И од бродот ја пуштиле в море, па подморницата била лапната од риба.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Некои (на тие сајтови) легендите и митовите ги прават вистински настани. Да, имам читано за тоа демек Александар анредил да се направи стаклена подморница. И од бродот ја пуштиле в море, па подморницата била лапната од риба.

И не само тоааааа........маќедонците го создадоа исламот, за рисјанството се знае веќе, таа Лидија од Јумрумлери шо се сретнала со Павлета на шопинг во Солун, останува уште јудаизмоооот (и хиндуто)
http://www.mn.mk/komentari/6748-Udelot-na-Makedoncite-vo-sozdavanjeto-na-islamot

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
СДК ме иритираат статуси на ФБ од типот:''Што ви е луѓе,нели сме православни христијани,го славите Halloween,католички празник,пагански....''
Како прво јас до сега немам видено некој да го слави кај нас, а и да го слави сигурно е чисто од забава и не значи дека не е христијанин, и второ сите оние што пишале вакви статуси го слават Св.Валентајн па никому ништо.
Абе ајде...|-(

• Ми се допаѓа

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
1378674_486569498130558_1630336899_n.jpg

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
И СДК пошо стварно сум изреволтирана, како бе тоа маските биле ликот на ѓаволот :frantic ,а истите тие кои го тврдат тоа за 1ви Април се тепаат кој поинвентивен костум да облече,и еден месец однапред бараат на гугл,маски,материјали,црцапајки,ѕунѕурки....
Е за ваквите многу сакам да го изглумам Кили,ама стварно!

• Ми се допаѓа