Од каде ја добивте инспирацијата за вашиот ник на форумов?

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
mig21_5.jpg

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
и јас така мислев на времето кога подоцна, тап, се омажи и сега има стомак до заби :)

Не била за тебе. А на бившиот не му порасна стомакот до заби, туку со месеци се мислел како да ми каже дека на неа и пораснал. Па телефонски ми соопшти дека е во 6 месец, и не знае што да прави. Нормално земи ја, нема копилиња да се раѓаат,ако си ја сакаш.
И после многу години, скоро секоја година ми носи по две тегли негов мед на работа да ме заблажи. Сега се смееме и ги оговараме домашните. Јас се чудам како можев таков дибек да сакам .( Ако ме чита и се препознае ќе се налути)
Кога ги гледам работите од далечина помислувам дека и покрај сите солзи Господ бил милостив кон мене.

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius and МиГ 21

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Мене доктор Гонзо уште кога се запознавме ми вика : абе ти од некаде си ми познат, да не си бил ти некогаш во палма де Мајорка.
Не бе му велам.
Еее и јас не сум бил, вероватно од таму те знам.
И така се размуабетивме за местото кој шо видел на гугле мапс или некои пикчрс/имиџис и реков аааа морат вака да се потпишам.
И така едно време се мислев се мислев дали да се крстам Палмо или Мајор (демек машки род), ама Палмо ме асоцираше на тропска клима а јас зимурлиа и за никаде комбинација, па го одбрав мајорка. И така да не е клише го напишав по латински, шо во буквален превод по енглески ми ти значело градоначалник, а то немат врска дека имам некаква врска со градоначалникот освен еднаш ако се важит- со еден колега ја лажевме на една колешка дека татко ми е Нанче и дали ќе гласа за него (а Нанче е тој што се кандидираше за градоначалник пред 4-5 години).

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and Aleksis

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Планирам после НГ да го променам уште еднаш. И потоа ако побарам да го сменам, нека ме банираат засекогаш.