Толкување на сонови

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Шо значи да сонуваш како се бањаш во матна вода,поточно езеро беше ова во мојот сон :)
Знам дека матна вода е убаво ,не чини бистра-тоа се солзи. А матната вода обратно најверојатно-радост.

• Ми се допаѓа
Реакции: Aleksis

niche123

Истакнат Член
7 март 2013
32
6
108
В сон почнав да го ритам мојот бест френд :svirka бидејки навредувал некој од мојата фамилија ШТО ЗНАЧИ ТОА? ХИТНООООООООО!!!!!!! :place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place:place

VanHelsing

Истакнат Член
6 октомври 2013
72
58
118
28
Сонував синоќа како сум отишол во Америка да го запознаам и во живо девојчето што го запознав на една игра и се си одеше нормално се запознавме, се шетавме ова она... Незнам дали има значење нешто. :unsure

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Сонував синоќа како сум отишол во Америка да го запознаам и во живо девојчето што го запознав на една игра и се си одеше нормално се запознавме, се шетавме ова она... Незнам дали има значење нешто. :unsure

Има!Нема да ја запознаеш никогаш..:gjavol

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Има значење.
Твојата желба да ја видиш и запознаеш во реален живот.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
С'нува куде сам се вратија па у основно, сфи стари школски си ги виде, не се измениле ич : )
Колко добар сн еј
A с'нува и куде сам утепаја две врапчиња, што чи значи а ?

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
С'нува куде сам се вратија па у основно, сфи стари школски си ги виде, не се измениле ич : )
Колко добар сн еј
A с'нува и куде сам утепаја две врапчиња, што чи значи а ?

Врапче
Предзнак за многубројни љубовни авантури

• Ако ловите-неочекувана љубовна средба.
  • Ако храните-љубовта ќе ви биде возвратена.
  • Ако фатите -ќе се здобиете со нови познаници.
  • Врапче во лет-некој ќе ви даде лажно ветување.
  • Рането врапче-ќе се здобиете со многу добар пријател.
  • Јато од врапчиња-ви претстои голем проблем.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati