Па имаме различна смисла за хумор тоа е сеВикаат и коа незнајш нешто поарно ќути си,или најбитно е да се искоментира нешто без врска...бобо барем ме насмеа,а ова твоето?
Па имаме различна смисла за хумор тоа е сеВикаат и коа незнајш нешто поарно ќути си,или најбитно е да се искоментира нешто без врска...бобо барем ме насмеа,а ова твоето?
Знам дека матна вода е убаво ,не чини бистра-тоа се солзи. А матната вода обратно најверојатно-радост.Шо значи да сонуваш како се бањаш во матна вода,поточно езеро беше ова во мојот сон
Сонував синоќа како сум отишол во Америка да го запознаам и во живо девојчето што го запознав на една игра и се си одеше нормално се запознавме, се шетавме ова она... Незнам дали има значење нешто.
Има значење.Сонував синоќа како сум отишол во Америка да го запознаам и во живо девојчето што го запознав на една игра и се си одеше нормално се запознавме, се шетавме ова она... Незнам дали има значење нешто.
С'нува куде сам се вратија па у основно, сфи стари школски си ги виде, не се измениле ич : )
Колко добар сн еј
A с'нува и куде сам утепаја две врапчиња, што чи значи а ?