На кого ги кажувате вашите тајни?

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Јас многу тешко се отворам пред некој, скоро никогаш.
Тајна како тајна, не може да ја крстиш со тоа име ако веќе ја знае некој друг освен тебе, не?
Ако некогаш осетам потреба да разговарам за некоја ситуација што ме мачи можеби, најчесто го правам тоа со мајка ми или со една другарка, со која сме буквално од бебиња заедно ( и мајките ни биле најдобри другарки, сеуште се дружат) зашто знам и тоа е најверојатно единствената личност после мајка ми за која тврдам дека не би ме издала.

Иако, сакам сама да ги средувам моите лични демони, некогаш навистина ти треба некој да те ислуша.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Lillian

Strumfeta

Полноправен Член
20 јуни 2013
57
91
18
Се и кажував на мајка ми, до најмал детал знаеше за мене ... сега откако ја нема повеќе, на дечко ми ама не секогаш ме разбира и знае да ми даде најдобра поддршка, па затоа се научив во мене да си чувам (иако понекогаш ми иде да експлодирам и се чувствувам многу осамено :( ) тоа е затоа што речиси никому не верувам (иако имам добри пријатели)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Јас не ни стигнувам да ги кажам на некој мнгоу брзо ги заборавам. :D Иначе тие што ги памтам најчесто на мајка ми но па не може секогаш се да кажуваш има некои работи кои едноставно не можат да се споделат па си ги чувам во себе. :) Патем тајната не е само наша, а и на оние со кои е поврзана така да дали ќе ja кажеш на некој или ќе си ја чуваш пак ќе има уште некоја личност што ќе ја знае :)

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Денес дојде лошо време, човек и да сака нема на кој да ги каже тајните.
И кога ќе видеш милион пријатели околу тебе а нема на кој да му се довериш, сваќаш дека се е ветар во магла.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Тајните кои се лесни по својата тежина, може да ги слушне и мојот најдобар другар/ка, на рака се бројат.
А доколку сакам да споделам некоја ТАЈНА којашто не треба да ја знае некој, а сакам да кажам некаде вистинското место е omegle.com. Наоѓаш некој stranger и почнувате разговор.

*Hera*

Староседелец
18 септември 2013
33
32
1,018
Kicevo
Во последно на никој не кажвам тајни..Оти секој денес е покварен, за жал

Секој е покварен? Жалам што во твоето опкружување има само такви личности(или пак ти такви сакаш да ги гледаш)

Јас, се доверувам на неколку другарки што ги имам, на мајка ми(затоа што си ми е исто како другарка) и за онака комплетно се’ да си кажам без да се стискам да не повредам случајно некој од слушателите тука е моето дневниче.

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Секој е покварен? Жалам што во твоето опкружување има само такви личности(или пак ти такви сакаш да ги гледаш)

Јас, се доверувам на неколку другарки што ги имам, на мајка ми(затоа што си ми е исто како другарка) и за онака комплетно се’ да си кажам без да се стискам да не повредам случајно некој од слушателите тука е моето дневниче.

Битола живејш ?