На кого ги кажувате вашите тајни?

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Ја на никој не кажувам, освен на другарка ми. Или па ако толку ми се кажува, а не смеам никому да кажам, ја пишувам тајната на лист и листот го палам (ихихих пироман! (wasntme) ) :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Ја на никој не кажувам, освен на другарка ми. Или па ако толку ми се кажува, а не смеам никому да кажам, ја пишувам тајната на лист и листот го палам (ихихих пироман! (wasntme) ) :)

јака идеја за лист, можда ке гу примену

alekjov1234

Староседелец
3 август 2012
138
48
1,028
Си ги задржувам повеќето работи во себе и си филозофирам што е правилно а што не, ретко кажувам некому нешто од големо значење, а за некои полесни работи споделувам скоро со секој...

• Ми се допаѓа
Реакции: mspasenoski

~ Скарлетка ~

Активен Член
25 октомври 2012
348
204
43
36
Скопје
Сите тајни само на сестра ми и ги имам кажано зошто светот се врти околу нејзе па моите информации само и поминуваат во мозокот за секунда и после ги нема... Битно јас сум споделила и битно нема на никој да каже... И ко за чудо на форумов споделив некои тајни ама тоа е зошто си мислам дека не знам никој од тука па безбедно се осеќам некако. Мада не сум споделила некоја тешка тајна за која може да зажалам што сум ја кажала така да... It's all good! :zelen

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Никому веќе.
Се знае, тајна е додека еден само ја знае. Штом ја знаат двајца, ќе ја дознаат и тројца итн итн.

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Многу работи си ги чувам само за себе , останатото на пријателите(најверните) и партнерот ...

Морам да надополнам и да признаам дека иако секој еден има тајни ,преферирам да ги споделам, а ете контраефектно не се осмелувам да ги споделам , не дека ќе повредат нечии чувства или слично ,ама ете од некоја навика многу работи сеуште ги чувам само во себе.

Баба ми вели ''Секоја тајна мириса на ла*на'':eek:

laura

Полноправен Член
21 ноември 2012
28
19
8
30
Сестра ми и мајка ми, само во нив имам доверба.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Ја, мој брат и цео град, така оди тоа кај нас...така да најчесто си ги задржувам за себе "тајните" ете така да се изразам, сепак тоа се на пример настани, случки, работи кои ни се дешаваат, кои ги правиме, а не сакаме другите да ги знаат.Обично она што сметам дека може, го кажувам дома, на мајка ми зошто знам искрен совет може да ми даде таа, а не мај "бест френд".

• Ми се допаѓа
Реакции: Strumfeta