Бобо, професионален ловец на копирани текстови... Јас да копирав текстови ќе ги мењав самогласките а,е,о и мало 'у' на латиница. Е на шо ќе ме фатеше!
Сеа не кажувај финти
Бобо, професионален ловец на копирани текстови... Јас да копирав текстови ќе ги мењав самогласките а,е,о и мало 'у' на латиница. Е на шо ќе ме фатеше!
По којзнае кој пут ти кукаш за бришање на профил : ) Страхотни беее зшто толко сакаш да га избришеш профил ?Можност за бришење профил.
melpomena се рекреира на некоја плажа и тотално не игнорира туку по форумов,
Kisserboy и Badgirl повеќе не ни кажуваат колку се сакаат,
Electra и DarkPassenger одамна не напишале по некој огормен пост во сакам да кажам со свое лично видување на некоја тема,
alba и slb_bobo ко да си земале одмор од форумов заедно со мелчи...
parvati, Saladin, Хоуп* овде онде ќе шкртнат нешто... ама во глобала мирни денови за црнобелите
А јас пак извадена од кожа по повод фудбал
пс не дека ве означив зошто ептен сакав да прочитате што сум пишала туку да не ми наоѓате замерки дека ве спомнувам а не ве означувам
melpomena се рекреира на некоја плажа и тотално не игнорира туку по форумов,
Kisserboy и Badgirl повеќе не ни кажуваат колку се сакаат,
Electra и DarkPassenger одамна не напишале по некој огормен пост во сакам да кажам со свое лично видување на некоја тема,
alba и slb_bobo ко да си земале одмор од форумов заедно со мелчи...
parvati, Saladin, Хоуп* овде онде ќе шкртнат нешто... ама во глобала мирни денови за црнобелите
А јас пак извадена од кожа по повод фудбал
пс не дека ве означив зошто ептен сакав да прочитате што сум пишала туку да не ми наоѓате замерки дека ве спомнувам а не ве означувам
Алелуја итс реининг мен
ти си Кити барбика
а ја сам фраер Кен