Критики за администрацијата

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Членот рече дека денеска нема да биде во Македонија. :D

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
За глупости давате казнени поени не ви ја сваќам поентата ама тое кај шо има сила нема правдина така да со такви како ваз ниту форумот ќе оди напред ниту ќе имате дискусии а најмалце нови членови
ГРЕОЈ МАНАСТИРСКИ СТЕ !

• Ми се допаѓа
Реакции: 84 sk_Y ^_-

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
За глупости давате казнени поени не ви ја сваќам поентата ама тое кај шо има сила нема правдина така да со такви како ваз ниту форумот ќе оди напред ниту ќе имате дискусии а најмалце нови членови
ГРЕОЈ МАНАСТИРСКИ СТЕ !
Продолжи ти да ги уништуваш темите со оф-топици, па после жали се тука.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Критика, сите ја сфаќаат како негативна појава или негативен коментар, додека сосема спротивно на тоа, таа може да биде и те како позитивна.
Еве јас на пример во последно време до администрацијата имам само позитивни критики.
Кога нешто им е укажано, тоа го поправаат, се менуваат наслови, се ставаат големи букви..можеби и ситници се тоа, но тоа и е нивната работа.
Сметам дека доста добро си ја вршат својата работа..Нормално е понекогаш секој да згреши, но не е нормално некој член да им се пушта понижувачки зошто и како тие „греој“ го избришале неговото мислење или доделиле казнен поен.
Не бранам никого, само кажувам дека реално е сите дека си знаеме каде кога и што сме напишале, иако кажуваме дека не е така, свесни сме кој наш коментар довел до тој казнен поен.
Ете пример јас, после една година скоро си го добив својот прв казнен поен проследен со опомена и тоа ден после моето оф топик мислење.
И точно знаев дека тоа е поради моето мислење во една дискусија со Мелпомена каде што избегавме од темата.Чинам дека и таа доби казнен поен.
Како и да, целта е дека џабе глумиш лудило и „немаш појма“ што си напишал, кога сите други го гледаат тоа.Испаѓаш смешен/на.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Ај да не глумам лудило да не ми се смеете. :)
Шала на страна, за форум со толку мал број на активни членови, администрацијата е малце повеќе арогантна.
На форумов му е и те како потребен секој член, пошто како што народот ја прави државата, така и членовите го прават форумот и ова сосем добронамерно, ама дел од администрацијата треба да си поработи на културата.
Сум сретнала постови од модератори и од самиот админ што дури и мене ме фатило срам што така се изразиле.
Да речеме дека форумот е продавница, а администрацијата е персоналот.
Доаѓам јас, барам насекаде леб, влегувам и во таа продавница. На каса прашувам здраво здраво леб дали има. Има. Со сусам има? Нема. Со пченкарно брашно? Нема. А црн леб? Да. А бел со семки од сончоглед? И сега тука ај ма кој те врти никаде не пишува дека јас треба да ти објаснувам и одговарам тебе на секое прашање, ако сакаш купи ако не ајт пријатно не ме малтретирај. И се разбира палиш патиките, рикверц назад и веќе нема да ти текне да влезеш во таа продавница. Додека пак во друга продавница каде ќе бидеш третиран како човек на прво место, не барам јас масажи и чешкања што сум тука не само леб, него и млеко ќе купиш и плус ќе ги предложиш кај пријатели.
Ако се разбираме...
И уште еднаш да напоменам, добронамерна критика!

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ај да не глумам лудило да не ми се смеете. :)
Шала на страна, за форум со толку мал број на активни членови, администрацијата е малце повеќе арогантна.
На форумов му е и те како потребен секој член, пошто како што народот ја прави државата, така и членовите го прават форумот и ова сосем добронамерно, ама дел од администрацијата треба да си поработи на културата.
Сум сретнала постови од модератори и од самиот админ што дури и мене ме фатило срам што така се изразиле.
Да речеме дека форумот е продавница, а администрацијата е персоналот.
Доаѓам јас, барам насекаде леб, влегувам и во таа продавница. На каса прашувам здраво здраво леб дали има. Има. Со сусам има? Нема. Со пченкарно брашно? Нема. А црн леб? Да. А бел со семки од сончоглед? И сега тука ај ма кој те врти никаде не пишува дека јас треба да ти објаснувам и одговарам тебе на секое прашање, ако сакаш купи ако не ајт пријатно не ме малтретирај. И се разбира палиш патиките, рикверц назад и веќе нема да ти текне да влезеш во таа продавница. Додека пак во друга продавница каде ќе бидеш третиран како човек на прво место, не барам јас масажи и чешкања што сум тука не само леб, него и млеко ќе купиш и плус ќе ги предложиш кај пријатели.
Ако се разбираме...
И уште еднаш да напоменам, добронамерна критика!

Поентава на мислава?
Знам дека е смешно но ако сметаш твојата критика да биде прифатлива, поедностави ја, вака некако чудно ми е напишана као much a do about nothing.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Навистина не ја сфати поентата?
Дали ова значи дека ако ти не си ја разбрал и дека нема ни другите од администрација да ја сфатат па одма се одлучува дека е неприфатлива оти за тебе е не сфатлива?

Навистина. Првиот дел го сфаќам после тоа описот не ми е јасен.
Не мора да значи дека и другите нема да сфатат, но штом никој не е повикан и општо е поднесена критиката, секој од администрацијата има право на свое мислење ако не го прекршува правилникот.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Поентава на мислава?
Знам дека е смешно но ако сметаш твојата критика да биде прифатлива, поедностави ја, вака некако чудно ми е напишана као much a do about nothing.
Не знам Саладин како да ја поедноставам повеќе од примерот со продавницава.
Може ќе ти помогне ако прочиташ уште еднаш? : )