eпа ондак дужна си некое мезе муабет у лајт кафану сс мноо сентиш у позадину на виолину : )Кога муж воли вомен бре хахахахха.
Ме мрзи да те носам во темата што ме насмеа денес : ))
eпа ондак дужна си некое мезе муабет у лајт кафану сс мноо сентиш у позадину на виолину : )Кога муж воли вомен бре хахахахха.
Ме мрзи да те носам во темата што ме насмеа денес : ))
Должна сум и ќе си добиеш : ))eпа ондак дужна си некое мезе муабет у лајт кафану сс мноо сентиш у позадину на виолину : )
Доста ма, не лажи. Ако не нема во нашиот најф-хоуповски кланА ударените од сонцето за во кој клан се? Оти мене како таква ме декларираа и сега незнам кај да се обратам.И бај д веј нели ви е срам бе вака јавно кланови манови да прајте,па ние сме сите заедно тука, една фамилија! Срам ве било...
Доста ма, не лажи. Ако не нема во нашиот најф-хоуповски клан
Зависи. Ако ти е IQ-то поголемо од на Ајнштајн и Тесла, те примаме.А ако бидам умна ќе ме примате?
Зависи. Ако ти е IQ-то поголемо од на Ајнштајн и Тесла, те примаме.
Тебе ќе те ставиме нешто во канцеларија да седиш дека замаена од сонцето да не згрешиш ако треба нешто да сработиш физичка работа.Пффф шо се тие за мене...
Абе не се здружиле, оваа сака да го изеде.Абе достаааа, папагал и мачка се спријатељисфа а ми човеци неможемо да се дружимо на раат : ) Шалу се
овој ми е увод за слике од Чакита и едну мачку у двор, здружисфа се, глеј