eпа ондак дужна си некое мезе муабет у лајт кафану сс мноо сентиш у позадину на виолину : )Кога муж воли вомен бре хахахахха.
Ме мрзи да те носам во темата што ме насмеа денес : ))
eпа ондак дужна си некое мезе муабет у лајт кафану сс мноо сентиш у позадину на виолину : )Кога муж воли вомен бре хахахахха.
Ме мрзи да те носам во темата што ме насмеа денес : ))
Должна сум и ќе си добиеш : ))eпа ондак дужна си некое мезе муабет у лајт кафану сс мноо сентиш у позадину на виолину : )
Доста ма, не лажи. Ако не нема во нашиот најф-хоуповски кланА ударените од сонцето за во кој клан се?Оти мене како таква ме декларираа и сега незнам кај да се обратам.И бај д веј нели ви е срам бе вака јавно кланови манови да прајте,па ние сме сите заедно тука, една фамилија! Срам ве било...
![]()
Доста ма, не лажи. Ако не нема во нашиот најф-хоуповски клан![]()
Зависи. Ако ти е IQ-то поголемо од на Ајнштајн и Тесла, те примаме.А ако бидам умна ќе ме примате?![]()
Зависи. Ако ти е IQ-то поголемо од на Ајнштајн и Тесла, те примаме.![]()
Тебе ќе те ставиме нешто во канцеларија да седиш дека замаена од сонцето да не згрешиш ако треба нешто да сработиш физичка работа.Пффф шо се тие за мене...![]()
Абе не се здружиле, оваа сака да го изеде.Абе достаааа, папагал и мачка се спријатељисфа а ми човеци неможемо да се дружимо на раат : ) Шалу се
овој ми е увод за слике од Чакита и едну мачку у двор, здружисфа се, глеј