Тебе ќе те ставиме нешто во канцеларија да седиш дека замаена од сонцето да не згрешиш ако треба нешто да сработиш физичка работа.![]()
Господ здравје да ти даде ма...
![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
![Facepalm (facepalm) (facepalm)](/images/emoji/facepalm_animated.png)
![Зелен :zelen :zelen](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Тебе ќе те ставиме нешто во канцеларија да седиш дека замаена од сонцето да не згрешиш ако треба нешто да сработиш физичка работа.![]()
е не, ја мислеше исто на почетак, ама она е питома мачка и дојде у пис, лаф и хепинезАбе не се здружиле, оваа сака да го изеде.
Аааа значи Чаки сакал да ја изеде мачката : ))е не, ја мислеше исто на почетак, ама она е питома мачка и дојде у пис, лаф и хепинез
стојасфа гледасфа се цело време, она не га дираше, едн момент он њума гу исплаши, она избега под афто
па после ја зима сс мачкини ноге га дира Чакита а он сакаше да гу апе по нокти, да ву грицка по месо : )))
Не е битно какф си, битно е да си човек а и битно е какф си човек hhhhАааа значи Чаки сакал да ја изеде мачката : ))
http://forum.crnobelo.com/threads/Свазиленд-забрани-мини-здолништа.4009/Абе ајде зар јас и ти сме грди? Слободно може да не земат за мис и мистер на Свазиленд![]()
Ама вика минич е забрането, фустан не видов нигде да пишуваАма ако нема фустан шо Мис че биди то? Мистер?![]()
Западњачки менталитет.Тие ако казнуваат за тоаШо разбираат бушмани па и ти таму долу во Африка?
![]()