Чет муабети (ти реков-ми рече)

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Kisserboy мило што подготвуваш..?
man_cooking.png
:*

Добар готвач сум од мали нозе сам си прам..;) иначе за тебе пржени компирчиња прам :*

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
30
Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
Добар готвач сум од мали нозе сам си прам..;) иначе за тебе пржени компирчиња прам :*

пржени компирчиња,секогаш погодуваш што сакам да јадам....да пробам..ммм многу добар (а и убав) готвач си :*

• Ми се допаѓа
Реакции: Kisserboy

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Темава би требало да се прекрсти во Португалско-Бразилска :)
Инаку да, прва асоцијација за темава е Аксе Баија :)
Пишав на некој админ пред месец дена да ги спои темава со Бразилската од форевер зашто на истата музика мислиме, ама одговор никој не даде, ни пак темите ги спои.
Sarah ipopovski DarkPassenger не знам кој е задолжен за музичките теми затоа ве пишав вас, дајте спојте ги оваа тема и Бразилска музика на foREVer.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Пишав на некој админ пред месец дена да ги спои темава со Бразилската од форевер зашто на истата музика мислиме, ама одговор никој не даде, ни пак темите ги спои.
Sarah ipopovski DarkPassenger не знам кој е задолжен за музичките теми затоа ве пишав вас, дајте спојте ги оваа тема и Бразилска музика на foREVer.
Чоек има теми кои почнуваат со мали букви, па не дупли :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and The Tramp

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Knife (hug) тенкс за песната, одамна немав слушнато бразилско нешто... цело лето сум на регетон. :igra Треба и една таква тема да отворам. :^)

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Прави планови за да не ти се остварат.
И оваа година изгледа ќе си останам без одмор.
Се надевам барем до Охрид, дека ќе појдам.
Поголем баксуз од мене нема.:frantic
Ти кажав кој е лекот. Па ти види :)

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed