Љубовни проблеми

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
:eek Ја сум запрепастен.Каква дрскост !

images

Еден бан за "двајцата" добро би ти дошол. :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius and Сара.13

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
^Јас мислам дека интуицијата ти е на крајно непрофесионално ниво со ова што го кажа сега!

babyface

Нов член
25 јули 2013
15
18
3
:((((( еххх ги имам многу камоли воопшто да ги немав......од секогаш сакав и се гордеев со тоа што сакам но за жал никогаш не го добив она што го очекував....можеби премногу барав ....можеби незнаев што треба да барам....но мислам дека не е грев човек да сака да му биде возвратена љубовта :place аххх срце немам ...мислам дека никогаш повеке нема да се заљубам...никогаааашшшш.....:place само колку го сакав мислев дека конечно најдов некој како за мене дека ми одговара ...дека се разбираме ..иако имавме многу разлики ...ама ништо пропадна и последната моја замисла за вистинска љубов....а го имав осмислено секој иден момент со него ....си замислував колку би ни било супер..хм веке ми е преку глава од замарање.....а ми фалиииии никогаш нема да најдам одговор каде згрешив и што ли згрешив за да престане се ...имам само една ствар ПРЕМНОГУ ГО САКАВ иако го познавав многу малку аххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх:place:place:place:place

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
:((((( еххх ги имам многу камоли воопшто да ги немав......од секогаш сакав и се гордеев со тоа што сакам но за жал никогаш не го добив она што го очекував....можеби премногу барав ....можеби незнаев што треба да барам....но мислам дека не е грев човек да сака да му биде возвратена љубовта :place аххх срце немам ...мислам дека никогаш повеке нема да се заљубам...никогаааашшшш.....:place само колку го сакав мислев дека конечно најдов некој како за мене дека ми одговара ...дека се разбираме ..иако имавме многу разлики ...ама ништо пропадна и последната моја замисла за вистинска љубов....а го имав осмислено секој иден момент со него ....си замислував колку би ни било супер..хм веке ми е преку глава од замарање.....а ми фалиииии никогаш нема да најдам одговор каде згрешив и што ли згрешив за да престане се ...имам само една ствар ПРЕМНОГУ ГО САКАВ иако го познавав многу малку аххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх:place:place:place:place

Обично после толку „замарање“ со љубов и вложување премногу, откако тоа нема да успее, најчесто доаѓа фазата као „нема више да се замарам“. Но не е така.

babyface

Нов член
25 јули 2013
15
18
3
Обично после толку „замарање“ со љубов и вложување премногу, откако тоа нема да успее, најчесто доаѓа фазата као „нема више да се замарам“. Но не е така.

значи да вложува човек не чини ....не вреди ...а да не вожува пак нечини јбг :gjavol

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
значи да вложува човек не чини ....не вреди ...а да не вожува пак нечини јбг :gjavol

Вака сеа... За премногу вложување станува збор, секогаш со умислата да има и толкав аутпут. Треба полежерно, по авантуристички, моментално да се реагира. За да лека полека тоа преиде на сериозна база. Не може уште од старт ти сеа хипотетички имаш раскинато со еден долга врска и одма да очекуваш исто со новиот. Треба време за се`.

• Ми се допаѓа
Реакции: babyface

babyface

Нов член
25 јули 2013
15
18
3
Вака сеа... За премногу вложување станува збор, секогаш со умислата да има и толкав аутпут. Треба полежерно, по авантуристички, моментално да се реагира. За да лека полека тоа преиде на сериозна база. Не може уште од старт ти сеа хипотетички имаш раскинато со еден долга врска и одма да очекуваш исто со новиот. Треба време за се`.

нормално е тоа ...искрено незнам ништо незнам се што правам правам погрешно ..знам дека кај мене многу брзо се врти кругот..обично на почеток не се замарам но кога гледам дека некој се замара и јас се вложувам и тогаш буууумммм се е наопаку тогаш само јас сакам а на другиот тоа не му одговара и тоа е тоа опед крај

devojka-28

Нов член
27 јули 2013
2
0
1
39
здраво на сите имам врска со дечко од друг град во која вистински со срце и душа вложив и верувам во неа ,имам за него разбирање за се буквално а и тој за мене ама имаме многу спротивни мислења во врска со некој работи кои доведуваат до ептен јако карање и вреѓање конкретно ке ви дам пример, работам на шалтер и му праев документи на едно машко кој го знај и мојот дечко и ми вика ке ги остам овие работите кај тебе да завршам некоја работа в град ке дојдам добро му викам и по некое време пак влезе на шалтер и посто бев за бегање јас да го потсетам му реков да не ги заборајш овие работите одтука,не ми вика ке ги земам и ги зеде и си замина и уз муабет му кажав на дечкото и тој одма ми се пушти шо е то од тебе то е курвинско понашање немаше потреба да му речиш ти се чепка газо шо те боли дали ке ги заборај ,а бе му викам ако сум непоштена нема да ти кажам ке ќутам не мислам му викам дека ако ти и речиш на некоја жена да не си заборај нешто дека сакаш нешто со неа не знам вистински сакам мислење и од машка и женска гледна точка да слушнам дали јас грешам со понашањето или тој ја претерва ?