Искрени и директниЈа сум запрепастен.Каква дрскост !
Искрени и директниЈа сум запрепастен.Каква дрскост !
Ја сум запрепастен.Каква дрскост !
(((( еххх ги имам многу камоли воопшто да ги немав......од секогаш сакав и се гордеев со тоа што сакам но за жал никогаш не го добив она што го очекував....можеби премногу барав ....можеби незнаев што треба да барам....но мислам дека не е грев човек да сака да му биде возвратена љубовта аххх срце немам ...мислам дека никогаш повеке нема да се заљубам...никогаааашшшш..... само колку го сакав мислев дека конечно најдов некој како за мене дека ми одговара ...дека се разбираме ..иако имавме многу разлики ...ама ништо пропадна и последната моја замисла за вистинска љубов....а го имав осмислено секој иден момент со него ....си замислував колку би ни било супер..хм веке ми е преку глава од замарање.....а ми фалиииии никогаш нема да најдам одговор каде згрешив и што ли згрешив за да престане се ...имам само една ствар ПРЕМНОГУ ГО САКАВ иако го познавав многу малку аххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх
Обично после толку „замарање“ со љубов и вложување премногу, откако тоа нема да успее, најчесто доаѓа фазата као „нема више да се замарам“. Но не е така.
значи да вложува човек не чини ....не вреди ...а да не вожува пак нечини јбг
Вака сеа... За премногу вложување станува збор, секогаш со умислата да има и толкав аутпут. Треба полежерно, по авантуристички, моментално да се реагира. За да лека полека тоа преиде на сериозна база. Не може уште од старт ти сеа хипотетички имаш раскинато со еден долга врска и одма да очекуваш исто со новиот. Треба време за се`.