Кај виде бе душо јас тебе дека ти се обраќам?Хахахаха...
Абе ја не спомнав ни чест ни бакрач. Јас ти кажувам какви чувства и впечатоци кај мене предизвика тоа што се случи.
Кај виде бе душо јас тебе дека ти се обраќам?Хахахаха...
Абе ја не спомнав ни чест ни бакрач. Јас ти кажувам какви чувства и впечатоци кај мене предизвика тоа што се случи.
Кај виде бе душо јас тебе дека ти се обраќам?
Не знам како ќе се чуствувам не си дозволив до сега да се чувствувам така какво и да е чувствотоЕве ти пример.
Јас еве сеа знам што си кажала.Дека на 8 месеци даваш на дечковци.И јас префригана особа, дрска и расипана ќе те злоупотребам.8 месеци ќе глумам најдобриот дечко што некогаш си го имала.Ќе ти ги симнувам сите ѕвезди и планети откриени и неоткриени.А имам задна намера да те пробам во кревет и да те фрлам после.
Јебига нема ни да си прва ни последна со 300 грама месо меѓу нозе.
Како ќе се чувствуваш?
Не знам како ќе се чуствувам не си дозволив до сега да се чувствувам така какво и да е чувството
Па баш зато чекам толку мање- више оти и најдобриот глумец ќе се издај со нешто во тие 8 месеци шо ке му паднат сите звезди во вода т.е. тие ми се доволни за да знам каква цел има со мене а тие шо сакале само едно сами се решиле уште 4от-5от месец „извини не сум за врска“ (а шо значи то?) и готово.Никој не е будала да чека толку време ако намерата му е само едно а не постои никаква љубов. И да се случило и потаму да пукни врската ама пукнала од други причини шо немаат врска со сексот. Шо има лошо да сакаш прво психички или духовно да се поврзиш па после физички. За чесноста се знај еднаш и за еден си „чесна“ ама после не мора ни само да ти се бројат.
Ама колку луѓе толку карактери и размислувања и стално се наоѓаат 2ца со слични карактери и размислувања т.е. тоа шо го нарекуваме „вистинскиот„/„вистинската“.
На крај муабетов ќе искочи сите жени поштени, сите мажи еба*и.
Е, некој лаже.
In vitro, ручни радВо поново време жените биле курви а мажите педери. Којзнае како се размножуваат луѓето...