Колку сте „лесни"?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Зато не дам 8 месеци НАЈМАЛЦЕ дури не сум сигурна дека засужил т.е. дека е доволно сериозен со мене. Ама за разлика од мене има девојки шо ги познавам излегва од една врска преминва во друга и одмна уште 1 месец не напраеле на одмор шо сигурно не се гледат само таму и ќе се мажат побрзо од мене и дури се прасвам дали ми фали нешто или си сум таман (think)

Во ред, малку поконзервативен став, сомнежи за искреноста на намерите и сето тоа...само зошто 8 месеци?! Во денешно време тоа е премногу. Да беше 1921, ќе беше премалку... треба малку чувство за духот на времето :D
А и тоа не ти е гаранција...може во 11 месец да пукне врската...

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Зато не дам 8 месеци НАЈМАЛЦЕ дури не сум сигурна дека засужил т.е. дека е доволно сериозен со мене. Ама за разлика од мене има девојки шо ги познавам излегва од една врска преминва во друга и одмна уште 1 месец не напраеле на одмор шо сигурно не се гледат само таму и ќе се мажат побрзо од мене и дури се прасвам дали ми фали нешто или си сум таман (think)
Пу .. како би бил срцка со тебе тие 8 месеци .. незнаејќи дека сакам да ти влезам во гаќи .. е после тие 8 месеци ќе бидам најголемиот идиот со тебе и ќе те баталам ко некој мајмун у зоолошка.

Свашта ..

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid

има и машки што не брзаат да одат од една врска кон друга се зависи од индивидуата, што сака и што бара генералн правило нема з тие работи секој си прави онака како што му одговара

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Истото.

Y9PErPC.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Темите во врска со тоа што мажите сметаат за „лесни“ девојки и општо за тоа „колку сте лесни“ се споени. Тука продолжете ја дискусијата.

The High Commander

Староседелец
2 мај 2012
206
131
1,043
123
Осум месеци се премногу, по мене. Не знам колку години имаш. Можеби ако си помала... ајде да разберам.
Јас, кога ја отворив темава, очекував да се збори за секс ептен рано, да речеме после една недела одење. Кога ќе видам: осум месеци :frantic

Јас не сум слушнал машко да каже, еј оваа е интелигентна, убава, има смисла за хумор и навистина ми се свиѓа ама у пм ми даде на прв состанок, и тоа е дилбрејкер за мене, ништо, морам да и раскинам.
Не сум мислел дека тоа кога ќе имаш секс со некого игра некоја улога, ама пред некој месец се најдов во таква ситуација и добив впечаток дека дефинитивно е попаметно женската да те тера да ја чекаш повеќе. Од една страна не е баш филингот така лесно да ја добиеш, од друга страна добиваш чувство дека можеби е заинтересирана повеќе за секс отколку за нешто друго (врска или w/e)...

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Јас не можам да ве сфатам вас машките кога објаснувате за чесноста на жените. Како демек ако ти даде одма не ја бива, не е за сериозна врска, не е за вас, к***а е, ваква е таква е, сакате демек поштена, да си ги пегла чаршафите од чеизот додека вие трчате и се лигавите по тие што ви сметаа, лесните и тие што цел град ги покажувал со прст!?

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Кај нас одамна е изгубен поимот за чесност, многу лесно и многу брзо се расудуваат и што е најтрагично осудуваат луѓето.
најчесто оние забулените од глава до петици се светици, а ако малку ти ѕирка бутчето или цицето-к***а си! а реалноста е далеку од сите нас.
поконкретно за стапувањето во сексуални односи со потенцијалниот партнер (а не „давањето“), не е никаков ама баш никаков показател за потенцијалната иднина на тие двајца.
можеш да го направиш тоа уште на првиот ден, па да останеш долго заедно, можеш и да чекаш, но на крајот да се изгориш.
не може тоа да се предвиди и глупаво е да се планира, моментот сам ќе ти го наметне тоа, а ти одлучуваш дали се препушташ или не.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Јас не можам да ве сфатам вас машките кога објаснувате за чесноста на жените. Како демек ако ти даде одма не ја бива, не е за сериозна врска, не е за вас, к***а е, ваква е таква е, сакате демек поштена, да си ги пегла чаршафите од чеизот додека вие трчате и се лигавите по тие што ви сметаа, лесните и тие што цел град ги покажувал со прст!?

Тоа е двојниот морал, еден за дома еден за во јавност. Најголем успех за еден маж, барем на балканот, е да биде познат во околината како фраериште а да земе невина за жена. Нешто како еквивалент на нобелова награда или премија на лото му доаѓа. Бидејќи не си балкански маж не можеш да сфатиш...:D

Јас не сум слушнал машко да каже, еј оваа е интелигентна, убава, има смисла за хумор и навистина ми се свиѓа ама у пм ми даде на прв состанок, и тоа е дилбрејкер за мене, ништо, морам да и раскинам.

Зависи, има и такви случаи. Пример, што би помислил ако некоја на прв состанок со тебе е толку рутинирана во....хмммм........некои постапки што.... nevermind....:D

Добро би било да постои баланс. Не мора да е на прв или втор состанок, ама не мора ни 8 месеци. Војни траеле помалку од 8 месеци...

The High Commander

Староседелец
2 мај 2012
206
131
1,043
123

Хахахаха...
Абе ја не спомнав ни чест ни бакрач. Јас ти кажувам какви чувства и впечатоци кај мене предизвика тоа што се случи.