Колку сте „лесни"?

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Зависи.
Со некого можам да бидам и после 2 часа во дискотека, ако целта ми е да имам секс со него.
Со некого може и 2 месеци само да се гледаме... :)

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
кога како,ми се десило уште првата вечер да имам секс па да бидеме во врска 2 години со дечкото

EliBo

Нов член
30 јуни 2013
16
13
3
Најголема дилема ни е нас женските ако сакаме сериозна врска кога е вистинското време за тој чекор и кога ќе бидни пак се траштаме да не беше рано шо ке си речи да не ова да не она....барем јас :sram
Па ајде да ни ја решите дилемата:D

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Дај му ти на прв састанак и нек каже он на другари и ке видиш како од едн пут сви ке почнев да те сакав...

EliBo

Нов член
30 јуни 2013
16
13
3
Дај му ти на прв састанак и нек каже он на другари и ке видиш како од едн пут сви ке почнев да те сакав...

Зато не дам 8 месеци НАЈМАЛЦЕ дури не сум сигурна дека засужил т.е. дека е доволно сериозен со мене. Ама за разлика од мене има девојки шо ги познавам излегва од една врска преминва во друга и одмна уште 1 месец не напраеле на одмор шо сигурно не се гледат само таму и ќе се мажат побрзо од мене и дури се прасвам дали ми фали нешто или си сум таман (think)

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
Јас не сум слушнал машко да каже, еј оваа е интелигентна, убава, има смисла за хумор и навистина ми се свиѓа ама у пм ми даде на прв состанок, и тоа е дилбрејкер за мене, ништо, морам да и раскинам.

Види, зависи од дечкото и какви намери има. Ако смислата на постоењето му е да легне што е можно повеќе женски, тогаш и по секс на сто и десетти состанок ќе те откачи оти mission completed. Но ако ти самата имаш да понудиш нешто повеќе од секс и паметно си го избрала партнерот, тогаш не ти менува ништо чекањето. Всушност, менува, го измачуваш човекот...

Ако дечко ти не е репутиран женкар а.к.а градски/селски јебо, и си добила впечаток дека навистина те свиѓа, оди израдувај го уште утре. :zelen

Дисклејмер: Не сум виновен за било каква љубовна болка доколку решиш да ме послушаш и испадне дека погрешно си го проценила типот.
Зато не дам 8 месеци НАЈМАЛЦЕ дури не сум сигурна дека засужил т.е. дека е доволно сериозен со мене.
Што е фората со "давање"? Што, ти како услуга да му правиш на машкиот род преку ширење на нозе? Ти не уживаш во тоа? lol...

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Најголема дилема ни е нас женските ако сакаме сериозна врска кога е вистинското време за тој чекор и кога ќе бидни пак се траштаме да не беше рано шо ке си речи да не ова да не она....барем јас :sram

Не знам како ти ја дефинираш таа сериозна врска.Во мојата сегашна врска на почетокот не ни размислував кога ќе имаме односи.Знаев дека тоа ќе биде спонтано затоа што и двајцата се чувствувавме заљубено прилично многу но не сакавме да брзаме и да се каеме.за разлика од сите претходни врски каде што девојките биле К*урви и уствари тие врски не биле врски него сум сакал само да го истресам џони.
Никогаш тоа не можеш да го темпираш.Тоа ти доаѓа само од себе.
Нити пак можеш да фатиш дечко/девојка и да речеш е сеа ќе одиме за сериозно.

Зато не дам 8 месеци НАЈМАЛЦЕ дури не сум сигурна дека засужил т.е. дека е доволно сериозен со мене. Ама за разлика од мене има девојки шо ги познавам излегва од една врска преминва во друга и одмна уште 1 месец не напраеле на одмор шо сигурно не се гледат само таму и ќе се мажат побрзо од мене и дури се прасвам дали ми фали нешто или си сум таман (think)

Еве ти пример.
Јас еве сеа знам што си кажала.Дека на 8 месеци даваш на дечковци.И јас префригана особа, дрска и расипана ќе те злоупотребам.8 месеци ќе глумам најдобриот дечко што некогаш си го имала.Ќе ти ги симнувам сите ѕвезди и планети откриени и неоткриени.А имам задна намера да те пробам во кревет и да те фрлам после.
Јебига нема ни да си прва ни последна со 300 грама месо меѓу нозе.

Како ќе се чувствуваш?

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi

pilot

Истакнат Член
8 април 2013
34
20
308
мене се исто ми е дали подоцана или порано
мојата најдолга врска ми е точно на првата вечер кога имавме секс
не е ништо трагично

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.

koga-drugarite-te-vikaat-da-izlezes-a-ti-polagas-utre.gif

Чекај малку, сакаш да кажеш дека не можеш сама да сфатиш кога се чувствуваш подготвена и чувствуваш дека е исправно да постапиш на одреден начин, па чекаш друг да ти каже?
Извини, за мене тоа не е најголема дилема ако сакам сериозна врска. За мене најголема дилема е дали ќе воспоставам однос исполнет со доверба и искреност.

Па добро бре, жената не е потчинето животно , сексот е заеднички акт. Дам - не дам, заслужил - не заслужил... Сериозно...
Не ја сфаќам поентата од толку потресување колку квантитативно е потребно време. А уште па барање на некое златно правило кога е ,,идеалното". Може да биде 2, 4, 8 па и 10 месеци. Па и години.
Ако сакаат можат и на 3 дена да менуваат партнери, па дури и мажачки/женачки. Јас си гледам под мојата стреа на куќата. Што ме интересира другите како, што прават? Ако дојдов до таму поради тоа да се прашам дали ми фали нешто..зошто живеам....

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Ова порано се фураа девојчињата, ќе чекале со месеци и години за да му "дадат" на вистинскиот.
А,предходно кој знае на колку "вистински" дале (што и да даваат).
Сама ќе си осетиш кога ти е времето за секс или водење љубов (како сакаш наречи го).
Ништо ти не му даваш на дечко ти,ништо он не ти зима,туку напротив и двајцата уживате во сексот.
Дури би рекла дека и жените повеќе уживаат. Барем според мене.
Тоа не ги прави к****ви,туку ако уживаат со повеќе партнери одколку што можат да ги избројат.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider