Јас не сум слушнал машко да каже, еј оваа е интелигентна, убава, има смисла за хумор и навистина ми се свиѓа ама у пм ми даде на прв состанок, и тоа е дилбрејкер за мене, ништо, морам да и раскинам.
Види, зависи од дечкото и какви намери има. Ако смислата на постоењето му е да легне што е можно повеќе женски, тогаш и по секс на сто и десетти состанок ќе те откачи оти mission completed. Но ако ти самата имаш да понудиш нешто повеќе од секс и паметно си го избрала партнерот, тогаш не ти менува ништо чекањето. Всушност, менува, го измачуваш човекот...
Ако дечко ти не е репутиран женкар а.к.а градски/селски јебо, и си добила впечаток дека навистина те свиѓа, оди израдувај го уште утре.
Дисклејмер: Не сум виновен за било каква љубовна болка доколку решиш да ме послушаш и испадне дека погрешно си го проценила типот.
Зато не дам 8 месеци НАЈМАЛЦЕ дури не сум сигурна дека засужил т.е. дека е доволно сериозен со мене.
Што е фората со "давање"? Што, ти како услуга да му правиш на машкиот род преку ширење на нозе? Ти не уживаш во тоа? lol...