Чет муабети (ти реков-ми рече)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
то пред десет години палеше :) Ако Прилеп нема вода, вода немаат (или има рестрикции): Кичево, Македонски Брод и Крушево :)
Плус шо че ни е сок на растворање кога си имаме златна Прилепска Пивара :)

E тука си во право, вицов малку бајат од времето на Џамбаз коа водеше супер бинго прва сезона. Ама знам си имавте тогаш проблеми.
Е сеа за пиварата дабот како лајтерско пиво е еден од подобрите шо досеа сум ги пиел.

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Страхотни брат стфарно бе Прилеп и Куманоо први пукнасфа на времето, а наише проблеми сс воду имасфа
Не е фер нели : )

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
Кога врни најубаво ми е да слушам како тропкаат капките дожд на прозорецот и да набљудувам надвор, ме релаксира :)
Го сакам мирисот на дожд. Понекогаш ми смета дождот кога сакам да излезам,а надвор врни па ќе ми ја упропасти косата, ќе ми ја навитка :rolleyes:
А најмногу кога врни полека сакам kiss on the rain :D
Го сакаш дождот а се плашиш од него?:)

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
Препрочитај се уште еднаш.Сакаш да го слушаш,сакаш да го мирисаш ама се плашиш да те накисне заради твојата коса.

Нема шо да се препрочитувам и никаде не спомнав дека се плашам, не знам каде ти прочита такво нешто.
Да ти смета понекогаш шо ти ја навиткува косата кога ќе ја испеглаш нема никаква допирна точка со плашење :)