Чет муабети (ти реков-ми рече)

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
Нема шо да се препрочитувам и никаде не спомнав дека се плашам, не знам каде ти прочита такво нешто.
Да ти смета понекогаш шо ти ја навиткува косата кога ќе ја испеглаш нема никаква допирна точка со плашење :)
Сакаш само дел од него а не целосно таков каков што е,тоа сакам да ти кажам или да земам да нацртам можеби(think)

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Се надевам дека не си од тие што бегаат туку дека се трудат да го придобијат:)

придобивката не е секогаш најдоброто нешто што може да ти се случи иако нештото го сакаш премногу....
а... и онака не би требало да те трогнува тебе од кои сум јас : )

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
придобивката не е секогаш најдоброто нешто што може да ти се случи иако нештото го сакаш премногу....
а... и онака не би требало да те трогнува тебе од кои сум јас : )
Јас не разбрав ништо од првата реченица,а од втората па баш ништо,твојот љубовен живот го имаме во сакам да кажам љ.и

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
Сакаш само дел од него а не целосно таков каков што е,тоа сакам да ти кажам или да земам да нацртам можеби(think)

хм..јас си знам како го сакам само, не можиш ти да процениш или да ми кажиш и шо си се фатила за едно влакно од прегеска тоа па тоа :giggle
а инаку не фала не мора да земаш да црташ, предоволно и ова беше :cool:

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Јас не разбрав ништо од првата реченица,а од втората па баш ништо,твојот љубовен живот го имаме во сакам да кажам љ.и

а како мојот љубов живот тесно го поврзуваш со нашиов муабет?
нешто што посакуваш не е и некој, нешто обично користиме за предмети и апстрактни појави драга, а некој останува во љубовна исповедувачница : )
препрочитај уште еднаш, ако нешто не си сфатила : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Mameha

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
а како мојот љубов живот тесно го поврзуваш со нашиов муабет?
нешто што посакуваш не е и некој, нешто обично користиме за предмети и апстрактни појави драга, а некој останува во љубовна исповедувачница : )
препрочитај уште еднаш, ако нешто не си сфатила : )
Драга препрочитано е:)Убав ден

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Фини како и секогаш:wub

Зашто не би биле : )
А можеби само шминкаме финости по форумов кој нели требаше да го грее сонце цело време и само милни зборови да се пишуваат тука :Р :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena