Се надевам дека не си од тие што бегаат туку дека се трудат да го придобијатили бегаш ако го сакаш премногу : )
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Се надевам дека не си од тие што бегаат туку дека се трудат да го придобијатили бегаш ако го сакаш премногу : )
Сакаш само дел од него а не целосно таков каков што е,тоа сакам да ти кажам или да земам да нацртам можебиНема шо да се препрочитувам и никаде не спомнав дека се плашам, не знам каде ти прочита такво нешто.
Да ти смета понекогаш шо ти ја навиткува косата кога ќе ја испеглаш нема никаква допирна точка со плашење![]()
Се надевам дека не си од тие што бегаат туку дека се трудат да го придобијат![]()
Јас не разбрав ништо од првата реченица,а од втората па баш ништо,твојот љубовен живот го имаме во сакам да кажам љ.ипридобивката не е секогаш најдоброто нешто што може да ти се случи иако нештото го сакаш премногу....
а... и онака не би требало да те трогнува тебе од кои сум јас : )
Сакаш само дел од него а не целосно таков каков што е,тоа сакам да ти кажам или да земам да нацртам можеби![]()
Јас не разбрав ништо од првата реченица,а од втората па баш ништо,твојот љубовен живот го имаме во сакам да кажам љ.и
Драга препрочитано еа како мојот љубов живот тесно го поврзуваш со нашиов муабет?
нешто што посакуваш не е и некој, нешто обично користиме за предмети и апстрактни појави драга, а некој останува во љубовна исповедувачница : )
препрочитај уште еднаш, ако нешто не си сфатила : )
Фини како и секогашУбав ден и на тебе : )
Фини како и секогаш![]()