препрај се во поштар, водоинсталатер.......Eeeee брат ја ако не тражу незнамо кој тражи : ) али јебига такфи су околности, ке си даде ама мора да одуговлачи за некој наредан период : )
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
препрај се во поштар, водоинсталатер.......Eeeee брат ја ако не тражу незнамо кој тражи : ) али јебига такфи су околности, ке си даде ама мора да одуговлачи за некој наредан период : )
препрај се во поштар, водоинсталатер.......![]()
Во свеста на луѓето е да памтат впечатливи деталиДедо мраз у лето ? : ) поклон не у плико него у патент : )
само тој што и ти си га помислила исто те праи и тебе безoбразна : Pццццц ако го мислиш тоа јас што го мислам .. многу си безобразен![]()
само тој што и ти си га помислила исто те праи и тебе безoбразна : P
Јас од срце се извинувам што погрешно сфатив едно толку длабоко осмислено прашање, а и извинување што навредив еден за тебе битен детал-апостолките.
Ете јас нема да стојам на зборот дека не се здрави, само да не дојде до недај боже погрешни сфаќања (од моја страна нели)
Здрави се, супер се, со здравје да си ги носиш новите со розеви ремчиња![]()
Не ми беше ни цел да те навредам. Колку и да ми објаснуваш, постот ти смрди на иронија, посебно делот со стручното мислење...да не одиме офтопик таму,
вака сеа воопшто не ме навреди твоето мислење затоа што секој си има право на свое мислење и јас тоа го почитувам само сакам да знам бидејќи сподели стручно мислење зошто не се добри апостолките за носење,ако знаеш да споделиш и за штиклите... и не беше ни со грам потсмевање нити со иронија затоа реков јас стојам зад моите зборови ама неможам да стојат зад тоа како ќе бидат сфатени истите. Новите со розеви ремчиња со здравје ќе си ги носам фала од се срце поубави балетанки да си купиш.![]()
Не ми беше ни цел да те навредам. Колку и да ми објаснуваш, постот ти смрди на иронија, посебно делот со стручното мислење...
Нит сум стручњак за апостолки нит за штикли. Видов нешто, споделив и кажав како што можеш да видиш, еве ви ги во поинакво светло. И подоле си напишав свое мислење, зошто јас не ги сакам, дали и колку ги носам. Нема потреба за толкави дебати и објаснувања, па ни најмалце во тема како оваа.![]()
Се разбира дека сите се за дебатирање, ама ете јас ќе се повлечам од дебатата за апостолките, доволно е...Добро тогаш,значи и твојот пост смрди на иронија.И да не разглабаме повеќе,доволно беше.
Извини што те цитирав,а незнаев дека постојат теми без дебати и објаснувања.![]()