Беше хехе,но во оваа старава се наоѓам повеќе него во Марлене ДитрихLena која е снајкава на аватарот ти ?
Марлен Дитрих ? : )
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Беше хехе,но во оваа старава се наоѓам повеќе него во Марлене ДитрихLena која е снајкава на аватарот ти ?
Марлен Дитрих ? : )
Беше хехе,но во оваа старава се наоѓам повеќе него во Марлене Дитрих![]()
Намасте другар миДада најјак ти е овј аватар и онај цура што се моли како моево Индијче : )
Намастеееееее
А на кој сајтови ти дозволуваат кирилица?И што податоци остави,матичен број?Сите на кирилица ти на латиница.Сина крв.,,,bidejki nekoj si administrator nesaka poraki ,,,eve tuka mu ja isprakam da ja prochita ,,,kako li samo se vikashe ,,,neshto kakao crn pominuvach,,,
izvini ,,ama iako e pravilo,,,ogranichuvachko,,,,a bidejki nemislam ,,nitu mozham da pishuvam na kirilica,,,ako ne mi dozvolite da prodolzham na toj nachin,,,,,vednash da mi se izbrishe akauntot i pasvordot,,,taka da go otkazhuvam moeto uchestvo na ovoj sajt,,,ova ne e molba tuku preporaka kako ponataka da postapite,,,,,,,,vo sekoj sluchaj baram vednash brishenje na site moi podatoci od tuka,,,
,,,sekade dozvoleno tuka ne ,,,aj aj,,,
Мора некој да размрда монотонија. Барем некако се раздвижи форумот.Ночной охотник шо се заигра по играчница бе другар, еден куп известувања ми стигнаа 99% од тебе![]()
Мора некој да размрда монотонија. Барем некако се раздвижи форумот.![]()
иам ја маркер црвен кинескиИ да знаеш брат, И попофски ке треа да купи нову црвену темперну, сфе ни гу потроши у известувања бе браааааааааат : )
Џони, иам еден колега на работа (47 годишен) и вели:
-Нема жена шо не дава, има маж шо не бара
- Да ви **** младоста.
А сега палам одовде