Сакам да кажам/Сакам да прашам

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
Тогаш како што кажав погоре стој подалеку од неа и крај. Штом е другарка и вака се однесува дијагнозата е љубомора. Ти љубомори на нешто, дали е учење, дали е нешто друго, кога сте сами ти се прави другарка, а кога сте со други не те цени едноставно, а кога не си во друштвото те оговара.
И ова го имам доживеано. Ништо ново на светот. :D
Не мора да е прашање на љубомора едноставно нема храброст да биде истата во друштво со неа како и на само.Дијагнозата ти е точна ЛИЦЕМЕРИЕ

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,520
1,183
Big Sur
Ок, освежувачки беше да се експериментира со стилови и да се вметнуваат старки во комбинација со фустанчиња, ама старки и сатенски фустан - не!
Се плашам од моментот кога ќе треба да шетаме со вилушки во уши поради впечатливост.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Ок, освежувачки беше да се експериментира со стилови и да се вметнуваат старки во комбинација со фустанчиња, ама старки и сатенски фустан - не!
Се плашам од моментот кога ќе треба да шетаме со вилушки во уши поради впечатливост.

хх да беше само тоа..
и јас разбирам лични стилови,мода па ова па она ама се си има граница.
впечатливоста не се сфаќа на вистинскиот начин според мене.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
Збунета сум до бескрај како изгубено прваче на први семтември.

Овој проблем Аврил Лавињ своевремено го отпеала во нејзината 'хит песна'

Иначе, нема што да те буни, сака да испадне фраер пред другарите од седмо а.

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Електра јас носев деновиве старки со сатенски фустан,
римјанките ги заборавив и ми останаа само старките.
Така да немав друг избор.
Притоа и сето тоа не изгледаше така лошо.
Напротив.
Многу стилски:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Електра јас носев деновиве старки со сатенски фустан,
римјанките ги заборавив и ми останаа само старките.
Така да немав друг избор.
Притоа и сето тоа не изгледаше така лошо.
Напротив.
Многу стилски:)

Лено ленче...ти си со стил се знае :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Фејсбук од ден на ден станува се полош. Не заради тоа што има глупи фаци што мислат дека ако постираат разголена слика со груди/стомачни добиваат на популарност. Сега има фаци што мислат дека се паметни,елоквентни ако слушаат Нокаут и Брејк,ако ставаат шубе quotes од tumblr и мислат дека нивните разголени кадри се уметност ако стават sepia ефект и кропнат смотан агол од сликата.