Добредојде на нови членови

Strumfeta

Полноправен Член
20 јуни 2013
57
91
18
Hello (wave) Јас сум Штрумфета (ова ми е најновото име од дечко ми :giggle ) Веќе некое време ве читам, па си велам ајде и јас да се регистрирам, да си дадам шанса да се изјаснам и јас на некои теми нели де ... :p
Поздравче до сите, се надевам на добра дружба (bravo)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Hello (wave) Јас сум Штрумфета (ова ми е најновото име од дечко ми :giggle ) Веќе некое време ве читам, па си велам ајде и јас да се регистрирам, да си дадам шанса да се изјаснам и јас на некои теми нели де ... :p
Поздравче до сите, се надевам на добра дружба (bravo)
Добредојде и пријатен престој
smurf13.gif
:giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Strumfeta

Dionaeam

Полноправен Член
20 јуни 2013
33
69
18
Ајде како што оди редот да ве поздравам сите, очекувам добра дружба. ;)

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
  • Ми се допаѓа
Реакции: Strumfeta

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ми се допаѓа, имаме нови членови бајѓи, само да не се старо-нови, нема да е интересно :)
Ајде како што оди редот да ве поздравам сите, очекувам добра дружба. ;)
Добредојде и за тебе:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena and Saladin

Wesley

Нов член
24 јуни 2013
6
18
3
36
Само што се регистрирав, вечен љубител на пишаниот збор, понекое неконвенционално филмче и понекоја нота прогресив рок или џез. Зависи од расположение на душата. Се надевам на добра, ако не одлична дружба овде.

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Само што се регистрирав, вечен љубител на пишаниот збор, понекое неконвенционално филмче и понекоја нота прогресив рок или џез. Зависи од расположение на душата. Се надевам на добра, ако не одлична дружба овде.

добре ни дојде Weslеy:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty and Wesley

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas

Спремен за летување на ЦрноБело :wavespin

Furby

Полноправен Член
26 јуни 2013
96
92
18
32
Ајде и овде , вејче ви пишав во дијалекти оти така че си зборувам , сигурно сте виделе вакво фурби или ако не сте виделе еве видете го , запознајте се ...
Мило че ми биди да се дружиме ......(hug)