Чет муабети (ти реков-ми рече)

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Те пријавувам само кога упатуваш директни навреди врз други членови.
Тоа е повеќе од јасно, кога ќе ти го закачка некој либето бобо ти пријавуваш,а кога тебе некој те закачка он пријавува:) Договор куќа гради:D
Изреката ја украдов од Саладин:mstickle
По се изгледа дека ти е идол Саладин потписи,мислења..... :)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Него кажите куде има добар бурек у Скопје, оној б'.............ш јак најак, бш : )
ја еде едн пут у аерордром добар јак, ама не се сеќам на име и место , тк и само тк, одамна едесмо , дооообар бурек
сс месо
мрсан најјак

само Чак Нориз може да испече посно прасе : )

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Него кажите куде има добар бурек у Скопје, оној б'.............ш јак најак, бш : )
ја еде едн пут у аерордром добар јак, ама не се сеќам на име и место , тк и само тк, одамна едесмо , дооообар бурек
сс месо
мрсан најјак

само Чак Нориз може да испече посно прасе : )
Ваташа,кај Бисер :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Тоа е повеќе од јасно, кога ќе ти го закачка некој либето бобо ти пријавуваш,а кога тебе некој те закачка он пријавува:) Договор куќа гради:D
По се изгледа дека ти е идол Саладин потписи,мислења..... :)

Сакав да си ми ти идол ама на основа на што?
На составување просто проширени реченици и подмукли подлости?:)
Или ај не,ке ми бидеш идол на основа на она што сите другарки ти се љубоморни :D
Или па на основа на она што си имаш бујна фантазија дека светот се врти околу тебе и лугето ги интересира за твојот личен живот,а уствари тие само му се чудат на твојот капацитет на интелегенција:zelen
Незнам Бобо кога пријавува,исто не знаев дека се прават договори за такви работи.
Но ете ти знаеш,и од што случките се толку многу,богами не се забораваат.
Ти јавни договори по зидови и теми правиш за поголеми работи а камоли за пријавување :svirka
Ако ти смета што имаш куса меморија немој да обвинуваш никого за тоа.
На основа на она што најверојатно ти правиш договори и се очигледни немора да значи дека сите се договараат.
Се знае кој и зошто делува во група.
Не постои една помината подлост на форумов а зад неа да не стоиш ти.
Се мислам кога ке почнат овие ,,ситници,,да не те хранат со што ли ке се занимаваш?(worried)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
.Да се пофалам добив Samsung Galaxy Tаb (8.9) на подарок :showoff
images
Кажи кој ти го подари и јас да се дружам со него/неа. :D

онјаЛ

Полноправен Член
22 ноември 2012
69
85
18
Да си познат на фејсбук ти е исто ко да имаш најголем пенис во цела градинка. Импресивно е, ама не е функционално