хахахахахахахахsrcu6ka напиша:Па обично таквите случки се случуваат околу 3 саатот по полноќ...
Toп филозофски и научно докажан одговор. Благодарам.1 - Јас многу често кога легнувам да спијам и де нешто ми крцка, ми мрда а еднаш се сеќавам како што спиев и одеднаш нешто падна на подот, како некоја тешка работа, станав запалив светло немаше ништо после сон не ме фаќаше, еднаш легнав и кај компјутерот ми шушкаше нешто како најлон.. многу пати така се имам уплашено...Глувци имате.
3 - Понекогаш кога влегувам со спалната на мајками осеќам силен мирис, како на некое животно пцојсано и многу ми е чуден тој мирис а не знам од каде доаѓа
Глувци имате.Премногу.
4 - Еднаш моето куче ненормално лаеше саатот беше некаде 20.. излегов надвор да видам и кога гледам во надворешното ВЦ вратата отворена и кучето лае силно и ко да сака да влези внатре ама како нешто да го сопира.. јас се уплашив го зедов ножот хаха му кажав на мајками и кога излегов пак надвор кучето веќе беше смирено и не лаеше.. до ден денес не знам што беше тоа во ВЦто.... Толку од мене поззз
ГЛУВЦИ ИМАТЕ.....ПОЗЗЗЗПиев чај дури го читав...ќе се удавев за малку
лелее кај ги наоѓаш овие постовихахахахахахахах
а ова е најјако мислам цел живот ќе се смеам на ова.лелее кај ги наоѓаш овие постови
немогуча мисија било ова
а ова е најјако мислам цел живот ќе се смеам на ова.
Made by Bobo
slb_bobo - 7 Април 2013
BokoLoco напиша: ↑
Ау како ме погоди. Идам според некоја филозофија: ако еднаш сум те засвиѓал, засекогаш си засвиѓана. (освен ако не се здебелиш) Иначе имам една поранешна што во секој момент би и се вратил.
True_Blood напиша: ↑
А, шо праиме ако ти оќелавиш?
Нема да оќелавам. Во гените ми е.
slb_bobo напиша: ↑
Може ќе фатиш рак и ќе треба да одиш на зрачење. Погоди што ќе ти се случи.
Ти да фатиш рак и да одиш на зрачење. Ок? Позз.
внатре ама како нешто да го сопира.. јас се уплашив го зедов ножот хаха му кажав на мајками и кога излегов....хахахахаааааааааааааааааааааа
лелелеле колку убаво се изнасмеав од душа..хахахахахаххааааааа
си ги нашла сите таленти на годината
осеќам силен мирис, како на некое животно пцојсано и многу ми е чуден тој мирис а не знам од каде доаѓа