Многу пати сум се решила и кога ќе дојде моментот јас се укочвам или ќе речам ајде нареден пат и секогаш истотоПочни разговор на таа тема.
Многу пати сум се решила и кога ќе дојде моментот јас се укочвам или ќе речам ајде нареден пат и секогаш истотоПочни разговор на таа тема.
Епа не одолговлекувај. Седни и почни да разговараш за тоа. Види до кај си и што си.Многу пати сум се решила и кога ќе дојде моментот јас се укочвам или ќе речам ајде нареден пат и секогаш истото
Да, да секако мора да виде тоа што побрзо ...фалаЕпа не одолговлекувај. Седни и почни да разговараш за тоа. Види до кај си и што си.
Чувствуваш нешто према него?Здраво од денес вејќе и јас сум една од членовите тука и ми е многу драго да не должам многу и да почнам со моите љубовни јадовии...па вака...еве вејке скоро 5 месеци се гледам со едно момче, ми е многу убо и сите тие работи само кога станува збор за тоа на што сме јас сеуште незнам, а се плашам да почнам разговор на таа тема , тој не спомнал ништо а времето си лета плс за мислење
Искрено кажано ништо од таа врска...ако он не знае дека треба да напави еден чекор напред... секогаш ли ќе бидеш ти таа што ќе го упатува што треба да прави следно...на пример по 10год...кога ќе бидете зрели за брак....ти ли ќе го прашаш него дали ќе се "ожени со тебе" ...или пак едноставно знае...ама не сака да оди левел апЗдраво од денес вејќе и јас сум една од членовите тука и ми е многу драго да не должам многу и да почнам со моите љубовни јадовии...па вака...еве вејке скоро 5 месеци се гледам со едно момче, ми е многу убо и сите тие работи само кога станува збор за тоа на што сме јас сеуште незнам, а се плашам да почнам разговор на таа тема , тој не спомнал ништо а времето си лета плс за мислење
Она кажа 5 месеци ама не кажа што прават во тие 5 месеци може не ја ни бацил?Искрено кажано ништо од таа врска...ако он не знае дека треба да напави еден чекор напред... секогаш ли ќе бидеш ти таа што ќе го упатува што треба да прави следно...на пример по 10год...кога ќе бидете зрели за брак....ти ли ќе го прашаш него дали ќе се "ожени со тебе" ...или пак едноставно знае...ама не сака да оди левел ап
Ако не проба никогаш нема ни да дознае...ако навистина му се допаѓа досега 100 пати би направил нешто..без разлика колку и да е срамежлив..Она кажа 5 месеци ама не кажа што прават во тие 5 месеци може не ја ни бацил?
Може е срамежлив?Може не е сигурен што она сака?
Дали можеби знам за кого се работи?Ми треба совет...
Човечето премногу го засакав..
Ми значи премногу но морав да заминам од него...
Не го сакам за пријател...
Вака...
И двајцата сакавме да бидеме заедно...Се гледавме колку што можевме...
Си признавме во ист период....
Мегутоа јас се уште бев повредена од некои работи кои ми се случуваа...
Тој тоа не го сфати колку ме болеше моето минато...
Наместо да ме подржуваше ме критикуваше...
Не можеше да ме сфати..
Цело време беше тој кој што се премислуваше...
Де сакам да сум со тебе де не сакам да сум со никоја...
Велеше дека е тој оној кој ме чекал...
А јас?Јас не го чекав?
Ми вели дека оладил и запознал друга...
Истовремено мене префрлувајки ја вината...
Паметам убаво што се му велев...
А тој тоа не го гледа...
Не го гледа и ме боли...
Ме ужаснува помислата...
Речиси и во врска бевме...
А тој?
Се променуваше како времето...