Хомосексуалност

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Додека не ми наштетуваат, автоматски значи дека не ме тераат да се гадам и да повраќам, јас заразлика од тебе тоа го сметам за наштетување на другите лица кои се гадат од ваков вид на појави.

Те мислев дека полесно ги копчаш работиве. ;)
Работите јас ги копчам, ама ти во секој пост кажуваш различно.
Во ред како и да е.
Имај убав ден.

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Работите јас ги копчам, ама ти во секој пост кажуваш различно.
Во ред како и да е.
Имај убав ден.

Дојде, се испонаша како и секој форумџија и си замина, не можи така.

Ти рече сум навредувал хомо.
Каде јас навредив хомо, ме знаеш личном, 99,9% сум сигурен дека не ме знаеш така да твоето однесување и донесување заклучоци за друго лице лоша карактеристика ти е. Сум навредил на форум ли?-Како тоа лесно повредливи се, а храбри се и цврсти во своите ставови и кажуваат на форум дека се хомо (пази се кријаат зад никови и се силат ) ?
Или чекај пак зборуваш за други лица како се навредиле???

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153

Каде јас навредив хомо, ме знаеш личном, 99,9% сум сигурен дека не ме знаеш така да твоето однесување и донесување заклучоци за друго лице лоша карактеристика ти е. Сум навредил на форум ли?-Како тоа лесно повредливи се, а храбри се и цврсти во своите ставови и кажуваат на форум дека се хомо (пази се кријаат зад никови и се силат ) ?
Очигледно не сфаќаш што сакам да кажам. И очигледно си премногу гневен.
Види, Господине, и тоа со големо Г, со цел да ти искажам почит.
Во своето излагање кажа дека ти се гади од тоа кога гледаш како некои двајца мажи се бакнуваат. А потоа ми викаш дека не ни ги забележуваш.
Тоа ти се две контрадикторни реченици. И немора воопшто да ми објаснуваш што си мислел со речениците, затоа што јас немам твој телефонски број да ти се јавам и да ти речам „Еј брат на тема таа и таа си пишал тоа и тоа, има нешто скришно што си го мислел а не си го кажал?“. Муабетот ми е, јас читам тоа што пишува, а пишуваш дека ти се гади од хомосексуалци кои си разменуваат нежност.
И тоа е навреда.
Можеш стопати да ги извртуваш своите зборови ама фактите зборат сами за себе.
Еве повторно ќе те цитирам:

Мене ми е одвратно да гледам каде што се лапаат на улица двајца мажи
Јас не им ни обрнувам внимание

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Очигледно не сфаќаш што сакам да кажам. И очигледно си премногу гневен.
Види, Господине, и тоа со големо Г, со цел да ти искажам почит.
Во своето излагање кажа дека ти се гади од тоа кога гледаш како некои двајца мажи се бакнуваат. А потоа ми викаш дека не ни ги забележуваш.
Тоа ти се две контрадикторни реченици. И немора воопшто да ми објаснуваш што си мислел со речениците, затоа што јас немам твој телефонски број да ти се јавам и да ти речам „Еј брат на тема таа и таа си пишал тоа и тоа, има нешто скришно што си го мислел а не си го кажал?“. Муабетот ми е, јас читам тоа што пишува, а пишуваш дека ти се гади од хомосексуалци кои си разменуваат нежност.
И тоа е навреда.
Можеш стопати да ги извртуваш своите зборови ама фактите зборат сами за себе.
Еве повторно ќе те цитирам:

Мислев за во иднина. (facepalm)
Само ај, треба да ти се џвака од збор до збор. Иначе мразам буквалисти. ^_^

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Абе ај шо те тркалам. :)

Си го кажав мојот став сеа, и само ќе ме тормозиш овде со твоите високо интелегентни и медицински постови. :rofl

Абе ти остани си неписмен до смрт, тоа не е мој проблем.
Иначе, карактерно, во дискусијава си ептен геј.

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93

Што кукаш бе, ти само се криеш по глувчешки дупки кога немаш каде.
Медицинските докази биле ,,некакви си,, , он бил тој со став.

Знаеш, секој на светот има став. Знаеш, нели.
Ставот не е привилегија.
Е сега, да имаш точен и издржан став, тоа не го може секој.
За тоа ти треба знаење, учење, труд, а не турски серии и комшиски муабети.

По тоа се разликуваш ти од голем дел од дискутантите на темата, без оглед од која страна на паричката се наоѓаат. Не затоа што си против хомосексуалците, туку затоа што се дрзна да исмеваш минимум една наука.

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Абе ти остани си неписмен до смрт, тоа не е мој проблем.
Иначе, карактерно, во дискусијава си ептен геј.

Иначе ти карактерно кога немаш што да кажеш навредуваш. После Arkantos ми вели хомо, сум ги навредувал, а пријателе???
:D

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Што кукаш бе, ти само се криеш по глувчешки дупки кога немаш каде.
Медицинските докази биле ,,некакви си,, , он бил тој со став.

Знаеш, секој на светот има став. Знаеш, нели.
Ставот не е привилегија.
Е сега, да имаш точен и издржан став, тоа не го може секој.
За тоа ти треба знаење, учење, труд, а не турски серии и комшиски муабети.

По тоа се разликуваш ти од голем дел од дискутантите на темата, без оглед од која страна на паричката се наоѓаат. Не затоа што си против хомосексуалците, туку затоа што се дрзна да исмеваш минимум една наука.

Да бе, таквите како тебе само на форум зборуваат со тон и полна пареа (интелегенција) over 9000+! А на улица, или си чутат или се од типот: Мрш да му е*ам педериштето, мамичето негово и сл.

Кој е издржан твојот став, дека хомосексуалноста е во границите на природата, а јас и мојот став, мислење не? :)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Летнаа неколку глави, овај де мислења кои беа оф топик. Дискусијата за хомиЌи нека продолжи во реотворената тема за нив. Правете дистинкција помеѓу Хомосексуалец и хомиќ. TheKitten чинам дека добро објасни.

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos and TheKitten

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Да бе, таквите како тебе само на форум зборуваат со тон и полна пареа (интелегенција) over 9000+! А на улица, или си чутат или се од типот: Мрш да му е*ам педериштето, мамичето негово и сл.

Кој е издржан твојот став, дека хомосексуалноста е во границите на природата, а јас и мојот став, мислење не? :)

Мојот став е поткрепен со докази, оние кои ти се дрзнуваш да ги сметаш за ,,некаквисишоимавезе,, , за разлика од твојот кој е субјективен и важечки само во твојата затворена кутија.
Види, многу ми е гајле мене лично ти каков си, ама за да ти го почитувам ставот, прво треба да си го поткрепиш со некаков доказ.
Животот на улица не е баш некој доказ, знаеш?
Тешко дека знаеш.