Хомосексуалност

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Доволно е да се навратиме во осумдесетите.
Викаш секој вака имаше интернет, па да си прогугла и да дознае се што го интересира?

Денеска интернетов е најопасна работа, колку што е добра, толку е и лоша.
Само замисли на социјалниве мрежи колку малолетници биле прелажани и искористени сексуално. :)

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Денеска интернетов е најопасна работа, колку што е добра, толку е и лоша.
Само замисли на социјалниве мрежи колку малолетници биле прелажани и искористени сексуално. :)

Дај не треси глупости, зборуваме за хомосексуалност, или сега ќе се вртиш во круг пошто немаш каде?
Ако те интересира ШТО БИЛО, и сакаш да ја дознаеш научната вистина (единствената која е точна), можеш да го најдеш одговорот за 2 минути.
И не, нема да го бараш на социјални мрежи, секако.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Дај не треси глупости, зборуваме за хомосексуалност, или сега ќе се вртиш во круг пошто немаш каде?
Ако те интересира ШТО БИЛО, и сакаш да ја дознаеш научната вистина (единствената која е точна), можеш да го најдеш одговорот за 2 минути.
И не, нема да го бараш на социјални мрежи, секако.

Абе ај шо те тркалам. :)

Си го кажав мојот став сеа, и само ќе ме тормозиш овде со твоите високо интелегентни и медицински постови. :rofl

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Абе ај шо те тркалам. :)

Си го кажав мојот став сеа, и само ќе ме тормозиш овде со твоите високо интелегентни и медицински постови. :rofl
Знаеш... и јас сум машко од Балканов. И ја имам потполно истата одбивност кон хомосексуалците како и тебе.
Чинам, на прсти можат да се избројат машките од овие простори(па и женските) што имаат зелено светло за ваквата појава.
Ама покрај сето ова што го чувствувам, никогаш нема да му речам некому болен си, ваков си онаков си, од проста причина што тоа си е негово право.
Ти можеш да не ги почитуваш, ама не и да ги исмеваш.
Само такви сме ние, оние што се различни од нас секогаш ги исмеваме.

и ќе повторам нешто што чинам го имам кажано некаде низ темава „Навистина не го сфаќам педерите, покрај толку принцези тие по коњи одат“...

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Знаеш... и јас сум машко од Балканов. И ја имам потполно истата одбивност кон хомосексуалците како и тебе.
Чинам, на прсти можат да се избројат машките од овие простори(па и женските) што имаат зелено светло за ваквата појава.
Ама покрај сето ова што го чувствувам, никогаш нема да му речам некому болен си, ваков си онаков си, од проста причина што тоа си е негово право.
Ти можеш да не ги почитуваш, ама не и да ги исмеваш.
Само такви сме ние, оние што се различни од нас секогаш ги исмеваме.

и ќе повторам нешто што чинам го имам кажано некаде низ темава „Навистина не го сфаќам педерите, покрај толку принцези тие по коњи одат“...

Добро бе пријателе, мудруваш, донесуваш заклучоци во мое име и што уште?
Кај виде ти дека јас сум навредувал јавно хомо, кога не ме познаваш лично?

Не мора да ти давам отчет, ниту па да кажам нешто фазла, онака површински само си го кажав мојот став.

-Јас не им ни обрнувам внимание и не ги навредувам јавно хомосексуалците, се додека не ми наштетуваат.
Is it clear?

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Kaarikuto
Мене ми е одвратно да гледам каде што се лапаат на сред улица двајца мажи, а утре другиден и моите дечиња да гледаат како си општат љубов геј пар....
Не мудрувам, го изнесувам своето мислење.
Не знам дали за јавно исмевање(навреда) не се смета ваквото пишување од твоја страна...
Еве пример, мене ми е гадно да гледам како воопшто некој пар се кине од лапање сред улица, а може тоа слободно да го прави на некое прајват плејс, бат ху кеарс???
Не барам да ми дадеш отчет... ниту пак барам да ми се правдаш, едноставно почнав да дебатирам со тебе затоа што твојот став со мојот не се исти - за тоа е форумов нели?

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Kaarikuto

Не мудрувам, го изнесувам своето мислење.
Не знам дали за јавно исмевање(навреда) не се смета ваквото пишување од твоја страна...
Еве пример, мене ми е гадно да гледам како воопшто некој пар се кине од лапање сред улица, а може тоа слободно да го прави на некое прајват плејс, бат ху кеарс???
Не барам да ми дадеш отчет... ниту пак барам да ми се правдаш, едноставно почнав да дебатирам со тебе затоа што твојот став со мојот не се исти - за тоа е форумов нели?

-Јас не им ни обрнувам внимание и не ги навредувам јавно хомосексуалците, се додека не ми наштетуваат.
Is it clear?

:svirka

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Контрадикторност до болка.
Поздрав.

Додека не ми наштетуваат, автоматски значи дека не ме тераат да се гадам и да повраќам, јас заразлика од тебе тоа го сметам за наштетување на другите лица кои се гадат од ваков вид на појави.

Те мислев дека полесно ги копчаш работиве. ;)