Доволно е да се навратиме во осумдесетите.Не зборувам за во камено време.
Викаш секој вака имаше интернет, па да си прогугла и да дознае се што го интересира?
Доволно е да се навратиме во осумдесетите.Не зборувам за во камено време.
Доволно е да се навратиме во осумдесетите.
Викаш секој вака имаше интернет, па да си прогугла и да дознае се што го интересира?
Денеска интернетов е најопасна работа, колку што е добра, толку е и лоша.
Само замисли на социјалниве мрежи колку малолетници биле прелажани и искористени сексуално.
Дај не треси глупости, зборуваме за хомосексуалност, или сега ќе се вртиш во круг пошто немаш каде?
Ако те интересира ШТО БИЛО, и сакаш да ја дознаеш научната вистина (единствената која е точна), можеш да го најдеш одговорот за 2 минути.
И не, нема да го бараш на социјални мрежи, секако.
Знаеш... и јас сум машко од Балканов. И ја имам потполно истата одбивност кон хомосексуалците како и тебе.Абе ај шо те тркалам.
Си го кажав мојот став сеа, и само ќе ме тормозиш овде со твоите високо интелегентни и медицински постови.
Знаеш... и јас сум машко од Балканов. И ја имам потполно истата одбивност кон хомосексуалците како и тебе.
Чинам, на прсти можат да се избројат машките од овие простори(па и женските) што имаат зелено светло за ваквата појава.
Ама покрај сето ова што го чувствувам, никогаш нема да му речам некому болен си, ваков си онаков си, од проста причина што тоа си е негово право.
Ти можеш да не ги почитуваш, ама не и да ги исмеваш.
Само такви сме ние, оние што се различни од нас секогаш ги исмеваме.
и ќе повторам нешто што чинам го имам кажано некаде низ темава „Навистина не го сфаќам педерите, покрај толку принцези тие по коњи одат“...
Не мудрувам, го изнесувам своето мислење.Мене ми е одвратно да гледам каде што се лапаат на сред улица двајца мажи, а утре другиден и моите дечиња да гледаат како си општат љубов геј пар....
Kaarikuto
Не мудрувам, го изнесувам своето мислење.
Не знам дали за јавно исмевање(навреда) не се смета ваквото пишување од твоја страна...
Еве пример, мене ми е гадно да гледам како воопшто некој пар се кине од лапање сред улица, а може тоа слободно да го прави на некое прајват плејс, бат ху кеарс???
Не барам да ми дадеш отчет... ниту пак барам да ми се правдаш, едноставно почнав да дебатирам со тебе затоа што твојот став со мојот не се исти - за тоа е форумов нели?
-Јас не им ни обрнувам внимание и не ги навредувам јавно хомосексуалците, се додека не ми наштетуваат.
Is it clear?
Мене ми е одвратно да гледам каде што се лапаат на улица двајца мажи
Контрадикторност до болка.Јас не им ни обрнувам внимание
Контрадикторност до болка.
Поздрав.