Ако тебе те навредува вистината, што да ти правам?Иначе ти карактерно кога немаш што да кажеш навредуваш. После Arkantos ми вели хомо, сум ги навредувал, а пријателе???
Сам си се искажа како неписмен, не го измислив јас тоа.
Ако тебе те навредува вистината, што да ти правам?Иначе ти карактерно кога немаш што да кажеш навредуваш. После Arkantos ми вели хомо, сум ги навредувал, а пријателе???
Ако тебе те навредува вистината, што да ти правам?
Сам си се искажа како неписмен, не го измислив јас тоа.
Животот на улица не е баш некој доказ, знаеш?
Тешко дека знаеш.
Зарем?
-Очигледно е ти дека се базираш само на инфомрации од интернет и сурфање.
Арно реков јас ти не знаеш како функционира светов т.е. Балканов.
Прочитај погоре. Јас сум ги изместувала, ским ја живим, оф лелеВо што докажав дека сум неписмен?
-Во тоа што знам до каде се границите на нормалата, за разлика од тебе што ти постојано ги изместуваш?
Прочитај погоре. Јас сум ги изместувала, ским ја живим, оф леле
And suddenly, ми падна жал за сама себе
На таков начин. Тие двајца ќе спијат заедно. Некогаш и ќе се бакнат пред него. Тоа дете ќе смета дека е тоа најнормално. А не е.
Не знам зошто. Не сум ни размислувал. Единствено што знам е дека на секое дете му треба мајка да го прегрне и да му покаже нежност, татко да му даде заштита. Не е дека мајката не може да се обидува да биде двете работи, или дека таткото не може, туку е до тоа дека од една страна е фигурата на мајка....а од друга страна фигурата на татко...А, зошто не е нормално? Повеќето хомосексуалци кај нас се растени со мајка и татко - маж и жена, и зошто и тие не се како нив? Што мислиш?
Не знам зошто. Не сум ни размислувал. Единствено што знам е дека на секое дете му треба мајка да го прегрне и да му покаже нежност, татко да му даде заштита. Не е дека мајката не може да се обидува да биде двете работи, или дека таткото не може, туку е до тоа дека од една страна е фигурата на мајка....а од друга страна фигурата на татко...
Тоа може да го знаат само луѓе на кои им недостигал едниот сегмент.
А кога ќе бидат двајцата родители мажи, или жени, на детето секогаш ќе му недостига едната фигура.
Верувај ми дека е така.
Значи да не ме сфатите погрешно, јас не сум против хомосексуалците, нивни избор, нивно право... ама сум против да посвојуваат деца.
Дали си против тоа децата да шетаат од контењер до контењер?
А, инаку, кај нас не е изводливо хомоси и лезбејки да посвојуваат деца сега, главно ради околината. Али, со правилна едукација на народот, и кога ќе престанат да се чистат сами иконите по црквите и тоа да се кажува по мак. тв програми со недели.. може да се надмине тој проблем.