Вицови

Amelia

Полноправен Член
10 април 2013
35
76
18
Која е најлошата комбинација во животот?
- Склероза и пролив. Трчaш а незнаеш каде!

Cе разведуваат маж и жена. Судијата ја прашува жената:
-Зошто бараш развод?
-По цел ден брка курви, господине судија..
-Лаже, господине судија, ја ги собирам а таа ги бркa!

"Ти сине,да не се дрогираш?"-"Ти да се дрогираш со двеста евра плата".

Жената му вика на мажот: Ај бе да купиме завеси!?
Мажот: Зошто?
-Жената: Отспротива се вселија некои луѓе и може да ме видат гола!
Мажот Уживај! Штом те видат гола,тие ќе си купат завеси.

mspasenoski

Староседелец
19 февруари 2013
442
701
1,103
36
Карпош - Влае
Човекот со лоша навика
Еден човек имал лоша навика после неколку зборови да вели „Да те е*ам“. Влегол во една месара и и рекол на продавачката:
Госпоѓо, да те е*ам, дај ми едно пиле да го е*ам,
Продавачката не издржала и му се развикала:
Внимавај што зборуваш !
Човекот пак се обидел да купи пиле.
Госпоѓо, да те е*ам, не сакам тебе да те е*ам, сакам едно пиле да го е*ам.
Продавачката не издржала и викнала полиција.
Пристигнал полицаецот и го прашал човекот што сака од продавачката. Човекот објаснил:
Господин полицаец, да те е*ам, јас и реков на продавачката да ја е*ам, да ми даде едно пиле да го е*ам,
а таа си помисли дека сакам неја да ја е*ам, и те викна тебе да те е*ам.
Полицаецот налутено :
Седнете !
Ама јас можам и стоејќи да те е*ам.:rofl :rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl

kizzo

Истакнат Член
14 јануари 2013
827
1,328
93
Скопје-Ченто
www.idadija-inz.com.mk
Човекот со лоша навика
Еден човек имал лоша навика после неколку зборови да вели „Да те е*ам“. Влегол во една месара и и рекол на продавачката:
Госпоѓо, да те е*ам, дај ми едно пиле да го е*ам,
Продавачката не издржала и му се развикала:
Внимавај што зборуваш !
Човекот пак се обидел да купи пиле.
Госпоѓо, да те е*ам, не сакам тебе да те е*ам, сакам едно пиле да го е*ам.
Продавачката не издржала и викнала полиција.
Пристигнал полицаецот и го прашал човекот што сака од продавачката. Човекот објаснил:
Господин полицаец, да те е*ам, јас и реков на продавачката да ја е*ам, да ми даде едно пиле да го е*ам,
а таа си помисли дека сакам неја да ја е*ам, и те викна тебе да те е*ам.
Полицаецот налутено :
Седнете !
Ама јас можам и стоејќи да те е*ам.:rofl :rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl
:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:roflхахахахахахахахахахахахахахахаха лелееееееееееееееееееееееее џаџаџахахахахахахахаххохохохохохохохохохохохох

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Обама му ѕвони на Путин на црвениот телефон:
- “Да те замолам за услуга. Нашата фабрика за кондоми изгоре и итно ни требаат 10 милиони кондоми, за да ја спречиме пренаселеноста ! “
- “Нема проблем, уште нешто ?“ рекол Путин
- “Да, и би сакал сите да се сини и со големина за нашата машка популација: 25cm долги и 8cm пречник !“ - се направил Обама важен.
- ОК, НО ПРОЛЕМ !“ - рекол Путин со стисната уста.
..Го повикал Путин директорот на фабриката за кондоми:
- “Можете ли да пратите во Америка 10 милиони кондоми сина боја 25cm долги и 8cm пречник?“
- “ОК, НО ПРОБЛЕМ, одма, уште нешто ?“
...Путин се подразмислил и рекол:
- “На секој од нив додајте натпис:
-MADE IN RUSSIA, SIZE: small !“