Бобо што се буниш,па во комуникајцијата помеѓу модераторите се напиша да се проверат новите профили што се сметаат за лажни и не премолчено.http://forum.crnobelo.com/threads/После-љубовта-останува.4531/page-2#post-223601
Ова ќе се премолчи и нема да се искоментира од никого нели? Ама ако melpomena спомена дека има сомнеж за дупли профил револуција се крена. И после ќе ме убедувате дека на форумов сите биле исти. Пфффф, такви приказни за мали дечиња ни кога бев мал не ми раскажуваа.
Да сеа ќе пријавамИ ова не е провоцирање нели JaMi? Ќе имаш ли сега доблест да пријавиш?
Ако добро те разбрав прашуваш за вештачки како се ваѓаат-Во топла вода треба да ги потопиш прстите неколку минути така да седат а може и со памукче натопено со ацетон да ги ваѓаш едно по едноСакав да прашам, како може да се извади надградбата без да се посети козметичар и без да се остави да израснат сами???
(Пишеше негде као да се стават во топла вода и да отстојат, ама неможам да се сетам кај читав) ?
Moжеш да идеш некаде кај што откупуваат такви надградби. Ем ќе ти ја извадат без пари, ем ќе ти дадат некој денар. После тие си ја обработуваат, па ја препродаваат.Сакав да прашам, како може да се извади надградбата без да се посети козметичар и без да се остави да израснат сами???
(Пишеше негде као да се стават во топла вода и да отстојат, ама неможам да се сетам кај читав) ?
Бобо што се буниш,па во комуникајцијата помеѓу модераторите се напиша да се проверат новите профили што се сметаат за лажни и не премолчено.
Да сеа ќе пријавам