Нееееееееееееееееееееее : ) ј***ш кафе, кафе се пие увек
Време надвор е само за пиво скару мару ....на Шару : )
И сега ќе почнат сликите наСДК .. сепак си направив фб
Јас си направив поради факултет. Фанаа се живо да ставаат таму, материјали и такви глупости. Никој скајп нема, ниту пак некој на портал на факултет става нешто. И сите ќе си поминат на колоквиуми .. ти ќе си паѓаш. Сабајле полагаме гледам сите со скрипти од 40 - 50 страни дошле .. од кај ви се ? - Па на фб ги ставија .. така нека биде.И сега ќе почнат сликите на
лајк ова, лајк она.
Посебно со она лајк на болни деца.
Јас го деактивирав.
Многу почнаа да се занесуваат со тој фб, нас една професорка дури ни рече група да направиме и да ја ставиме и неа за таму да ни ги праќала материјалите и ене ја сега све таму праќа. На тие шо немаат фб обично ние другиве им копираме све на мејл.Јас си направив поради факултет. Фанаа се живо да ставаат таму, материјали и такви глупости. Никој скајп нема, ниту пак некој на портал на факултет става нешто. И сите ќе си поминат на колоквиуми .. ти ќе си паѓаш. Сабајле полагаме гледам сите со скрипти од 40 - 50 страни дошле .. од кај ви се ? - Па на фб ги ставија .. така нека биде.
Исто и тука. Само сите ги мрзи кога ќе им речеш на мејл/скајп. Многу работа било.Многу почнаа да се занесуваат со тој фб, нас една професорка дури ни рече група да направиме и да ја ставиме и неа за таму да ни ги праќала материјалите и ене ја сега све таму праќа. На тие шо немаат фб обично ние другиве им копираме све на мејл.