СДК1: Се чудам самиот на себе како можам да го сакам хаосот во кој живеам. Се околу мене е расфрлано, ама мене ми е убаво.
СДК2: Не е фејсбук за нас Македонците.
СДК2: Не е фејсбук за нас Македонците.
http://forum.crnobelo.com/threads/После-љубовта-останува.4531/page-2#post-223601
Ова ќе се премолчи и нема да се искоментира од никого нели? Ама ако melpomena спомена дека има сомнеж за дупли профил револуција се крена. И после ќе ме убедувате дека на форумов сите биле исти. Пфффф, такви приказни за мали дечиња ни кога бев мал не ми раскажуваа.
И ова не е провоцирање нели JaMi? Ќе имаш ли сега доблест да пријавиш?Во право е... како е можно и ова да се ПРЕМОЛЧИ ???
луѓе, од ова ни зависи нашата иднина, нашиот развој, за нашите животи се работи ...
ако се премолчи и ова, ке немаме што да јадеме од утре, ке ни ја исклучат водата и струјата, ке не избркаат од нашите домови - ВЕЌЕ НЕМА ДА МОЛЧИМЕ
Последно барање до АДМИНИСТРАЦИЈАТА на форумов ... ова е веќе нечовечки, нехумано, неподносливо ...
ОВА НЕ СМЕЕ ДА СЕ ПРЕМОЛЧИ
Нееееееееееееееееееееее : ) ј***ш кафе, кафе се пие увекСДК времето само за на кафе низ град е