Кити шта ти е : ) Не ми изглеаш на обоеан партиски приврзаник, ј***ш политику, она е к***а кој никој до ск не гу кецнаја : )
хахахаха седи не ме знаешКити шта ти е : ) Не ми изглеаш на обоеан партиски приврзаник, ј***ш политику, она е к***а кој никој до ск не гу кецнаја : )
Eве ти ми куманофци за кога гласамо... сто процентна излезност : )
The_Mayor на пример е определенхахахаха седи не ме знаеш
ама форумот е од забавен карактер за тоа ме немаш приметено...
Точно дека сум определен , јас сум од партијата на Субрата Рој, но не излеговме на избори овој пат поради технички проблеми што нема да ги кажуваме во јавноста.The_Mayor на пример е определен
он е во спешл форсес Охрид, отсек Црпење вода од енѕероно
Точно дека сум определен , јас сум од партијата на Субрата Рој, но не излеговме на избори овој пат поради технички проблеми што нема да ги кажуваме во јавноста.
Гласајте за нас и ви ветуваме дека ќе има и ново продолжение од серијата Бандини, наскоро на сител.
Well, ко што Хоуп* даде идеја, мислам време е да ја живнеме/преправиме темава или да креираме нова за 2013та. M?
Кој има интерес, слободно. Да не е предлага па бега, не ми е ни мене проблем да отворам и бројам гласови (ко во штаб ).
Мислам дека ќе се раздвижи малку форумов и интересно ќе е нешто позитивно да се прочита за промена.
Велам позитивно, зашто нели, (ќе) бираме според добри карактеристики, не да ја користиме темава за друга намена.
Со малку посменети „правила“ од лани и право на номинација, за да не дојде до она „зошто мене ме нема?“...
Сепак е само уште една тема во играчница.
Победникот добива 15 казнени.
Нах, едногодишен мандат и лајк од сите.
Или пак чисто да се обележи, титула „Член на годината“ под никот.
Да и јас така мислам, со нова тема и покрај форумџија на годината, на пример можат да се вметнат и други титули, па не мора да има анкета може секој да си се изјасне во постовите.Солидна замисла, само мислам треба нова тема јово-наново, пошо тука во анкетата има членови кои не се активни и уште „пострашно“ членови кои се зачленети во тековнава година.