Избор на Форумџија/ка на годината:2012

Кој/а форумџика/ја ја одбележа 2012 година?

• Вкупно гласале
    56
  • Poll closed .

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
пак имат избори или имат призори од минатото (минатата година)?

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Кити шта ти е : ) Не ми изглеаш на обоеан партиски приврзаник, ј***ш политику, она е к***а кој никој до ск не гу кецнаја : )
Eве ти ми куманофци за кога гласамо... сто процентна излезност : )
normal_DSC_0034.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Кити шта ти е : ) Не ми изглеаш на обоеан партиски приврзаник, ј***ш политику, она е к***а кој никој до ск не гу кецнаја : )
Eве ти ми куманофци за кога гласамо... сто процентна излезност : )
хахахаха седи не ме знаеш :p
ама форумот е од забавен карактер за тоа ме немаш приметено...:frantic

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
хахахаха седи не ме знаеш :p
ама форумот е од забавен карактер за тоа ме немаш приметено...:frantic
The_Mayor на пример е определен :rofl:rofl
он е во спешл форсес Охрид, отсек Црпење вода од енѕероно

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and The_Mayor

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
The_Mayor на пример е определен :rofl:rofl
он е во спешл форсес Охрид, отсек Црпење вода од енѕероно
Точно дека сум определен , јас сум од партијата на Субрата Рој, но не излеговме на избори овој пат поради технички проблеми што нема да ги кажуваме во јавноста.
Гласајте за нас и ви ветуваме дека ќе има и ново продолжение од серијата Бандини, наскоро на сител.

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Точно дека сум определен , јас сум од партијата на Субрата Рој, но не излеговме на избори овој пат поради технички проблеми што нема да ги кажуваме во јавноста.
Гласајте за нас и ви ветуваме дека ќе има и ново продолжение од серијата Бандини, наскоро на сител.

Бандини форевер
цела ја изгледав а и морав да го сторам истото да да не се навредат моите роднини и пријатели во Индија.
Сега на потег е малечката невеста и еве и таа ја гледам последните три години, учам адети оти од кај знам, утре другден кај ќе ме навее патот....

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Well, ко што Хоуп* даде идеја, мислам време е да ја живнеме/преправиме темава или да креираме нова за 2013та. M?
Кој има интерес, слободно. Да не е предлага па бега, не ми е ни мене проблем да отворам и бројам гласови (ко во штаб :D).
Мислам дека ќе се раздвижи малку форумов и интересно ќе е нешто позитивно да се прочита за промена.
Велам позитивно, зашто нели, (ќе) бираме според добри карактеристики, не да ја користиме темава за друга намена.
Со малку посменети „правила“ од лани и право на номинација, за да не дојде до она „зошто мене ме нема?“...
Сепак е само уште една тема во играчница.

Победникот добива 15 казнени. :D
Нах, едногодишен мандат и лајк од сите.
Или пак чисто да се обележи, титула „Член на годината“ под никот.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Well, ко што Хоуп* даде идеја, мислам време е да ја живнеме/преправиме темава или да креираме нова за 2013та. M?
Кој има интерес, слободно. Да не е предлага па бега, не ми е ни мене проблем да отворам и бројам гласови (ко во штаб :D).
Мислам дека ќе се раздвижи малку форумов и интересно ќе е нешто позитивно да се прочита за промена.
Велам позитивно, зашто нели, (ќе) бираме според добри карактеристики, не да ја користиме темава за друга намена.
Со малку посменети „правила“ од лани и право на номинација, за да не дојде до она „зошто мене ме нема?“...
Сепак е само уште една тема во играчница.

Победникот добива 15 казнени. :D
Нах, едногодишен мандат и лајк од сите.
Или пак чисто да се обележи, титула „Член на годината“ под никот.

Солидна замисла, само мислам треба нова тема јово-наново, пошо тука во анкетата има членови кои не се активни и уште „пострашно“ членови кои се зачленети во тековнава година.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Солидна замисла, само мислам треба нова тема јово-наново, пошо тука во анкетата има членови кои не се активни и уште „пострашно“ членови кои се зачленети во тековнава година.
Да и јас така мислам, со нова тема и покрај форумџија на годината, на пример можат да се вметнат и други титули, па не мора да има анкета може секој да си се изјасне во постовите.
Што знам така некако, како било.
А иначе и јас сум зачленета оваа година :zelen